Business Analist/BI developer/Data Analist/Informatieanalist - Veenendaal - Medior/Senior
CareerValue B.V.
Veenendaal, NL
10 dagen geleden
source : ICTerGezocht.nl

Als Business Intelligence Informatie Analist ben je verantwoordelijk voor het in kaart brengen, analyseren en het modelleren van alle informatiestromen binnen de organisatie, verder houd je je bezig met het developen van BI-

oplossingen. Je hebt ervaring met het analyseren en inrichten van management-informatiesystemen, grondige kennis van databases, BI en SSRS.

Vanuit verschillende soorten data weet je met gebruik van BI-tools moeiteloos de juiste informatie te extraheren om dit vervolgens om te zetten in dashboards voor het management, rapportages en kubussen.

Jou communicatieve en sociale vaardigheden gebruik je om naast het ontwikkelen van BI-oplossingen ook de gebruikers te ondersteunen tijdens het testen en het gebruik hiervan.

Functie-eisen :

 • HBO / WO diploma in de richting van Informatiekunde, Bedrijfskundige Informatica, Logistiek & IT etc
 • Medior / Senior niveau (ca 5 jaar relevante werkervaring)
 • Aantoonbare kennis van ERP en / of CRM, kennis van BiSL en / of IREB is een pré
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden (NL-EN)
 • Affiniteit met IT & Logistiek is een grote pré
 • Analytisch, resultaatgericht en stressbestendig
 • Ruime kennis van databases, BI en SQL Server Reporting Services.
 • Bedrijfsomschrijving :

  Deze organisatie is een internationaal georiënteerd productiebedrijf met afnemers in meer dan 50 landen. Het is een dynamische werkgever met een constante groei, momenteel behoort deze organisatie tot een van de grootste leveranciers van nutritionele producten ter wereld.

  Een hoge efficiëntie en technologische vooruitgang zijn doelstellingen die deze werkgever alsmaar nastreeft om zo wereldwijd een vooraanstaande leverancier te zijn en te blijven.

  De bedrijfscultuur is erg open en de lijnen zijn kort, eigen inbreng is iets wat wordt gewaardeerd en waar naar wordt geluisterd.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier