Spuiter / Voorbewerker bij NS
NS Treinmodernisering
Lisse, Zuid-holland, Nederland
1 dag geleden

Wil jij ook een glanzende carrière in de schadeherstel als voorbewerker? Op een plek waar jij alle kneepjes van het vak kan leren?

Of nog beter waar jij andere de kneepjes van het vak kan leren, omdat jij een echte virtuoos op het gebied van voorbewerken bent.

Stel je eens voor dat er een plek bestaat waar dit zou kunnen. Namelijk de NS! Bij de NS hebben ze de ambitie om uit te groeien tot het modernste onderhoudsbedrijf in rollend materieel, en daar draagt jouw werk als voorbewerker aan bij.

Wat ga je doen?

Samen met jouw collega’s de dag starten onder het genot van kop koffie (of thee). In overleg met de teamleider besluiten jullie waar de prioriteiten van die dag liggen.

Samen zorg jij met jouw collega voorbewerker(s) dat het proces nooit stil komt te liggen. Jullie dragen namelijk een onmiskenbare bijdrage aan de revisie van het exterieur en / of interieur van de treinen.

Dit doordat jouw werkzaamheden bestaan uit het ontvetten, schuren en plamuren van kasten, wanden, plafonds, maar ook de grote oppervlaktes aan het exterieur van een trein.

Jouw werk als voorbewerker draagt er zodoende aan bij dat de spuiter zijn werk kan doen. Samen zorgen jullie ervoor dat dat herkenbare blauw en geel op die treinen verschijnt!

Wij bieden een voorbewerker bij de NS :

 • Een salaris op basis van opleiding en werkervaring tussen €2100 - € 2800, je werkt op basis van 36 uur.
 • Een VCA diploma op onze kosten.
 • Een goede ploegentoeslag van ommenabij de 250 euro.
 • De kans om jezelf binnen dit vakgebied te ontwikkelen door vakinhoudelijke cursussen te volgen die vaste werknemers ook krijgen.
 • Werken in een schone omgeving waar veiligheid voorop staat.
 • Een klant waarbij je met goed functioneren een goed perspectief hebt op een vast dienstverband.
 • Een plek waar je s’morgens niet zelf je bammetjes hoeft te smeren! Nee je kan overheerlijk, tegen een goede prijs, divers lunchen in de kantine.
 • Toegang tot onze brede netwerk in de technische sector, waardoor je nooit meer zelf naar een baan hoeft te zoeken.
 • Wat neem jij mee naar de NS :

 • Enige werkervaring als voorbewerker.
 • Een goed humeur en de ambitie om voor een langere periode bij de NS te werken.
 • Overtuigd dat jij de voorbewerker bent die de NS in haar ambities vooruit helpt? Solliciteer dan direct op de vacature. Twijfel je nog een beetje, of heb je nog wat vragen?

  Neem dan gerust contact op met ons.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier