International Sales Manager m/v
Global Organ Group
Ede, NL
3 dagen geleden
source : Intermediair

Heb jij het talent en de drive om onze potentiële klanten te vinden, aan je te binden en onze omzet in Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Afrika te vergroten?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Vanuit ons prachtige pand in Ede ontwikkelen en bouwen wij orgels die vervolgens de hele wereld overgaan. Van Amerika tot Zuid-Korea en van Australië tot Zweden.

Voor deze locatie zijn wij op zoek naar een :

International Sales Manager m / v

Fulltime, 39 uur per week

Wat ga je doen als International Sales Manager?

Je commerciële activiteiten zijn in deze functie gericht op Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Afrika. Je bouwt, onderhoudt en versterkt lange termijn relaties met dealers binnen je werkgebied.

Het is aan jou om op basis van jouw kennis, ervaring en relaties te be-palen hoe je dit concreet invult waarbij je bouwt aan een goede zakelijke relatie gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

Het betreft dus een functie met een grote mate van zelfstandigheid, waarbij je de gelegenheid krijgt om met een kwalitatief goed product en een solide organisatie de internationale markt verder te ontwikkelen.

Je vult ons verkoopteam aan met jouw commerciële kwaliteiten. Het verkoopteam wordt ge-vormd door de General Sales Manager, International Sales Manager Azië en 2 Export Secreta-resses.

Je houdt je voornamelijk bezig met de volgende uitdagingen :

 • Je stelt een verkoopplan op voor je verkoopgebied en geeft zelfstandig uitvoering hieraan;
 • Je initieert verkoop bevorderende maatregelen zoals het organiseren en coördineren van shows, meetings en presentaties en het bemannen van stands tijdens internationale beur-zen.
 • Je bent actief en creatief in het vinden en benaderen van prospects en weet hen te over-tuigen;
 • Je onderhoudt goede relaties met onze bestaande dealers;
 • Je werkt offertes uit, volgt deze op en zet offertes om in concrete opdrachten;
 • Je legt je activiteiten met betrekking tot de verkoop en acquisitie vast en rapporteert deze aan de General Sales Manager.
 • Jouw profiel?

  Je bent klantgericht, commercieel, sociaal en representatief. Daarnaast ben je enthousiast en heb je een ondernemende houding.

  Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, werkt zelfstandig, kunt uitstekend prioriteiten stellen en beschikt over een goed organiserend vermogen. Daarnaast :

 • Ben je fulltime beschikbaar en in het bezit van rijbewijs B;
 • Heb je minimaal 3 jaar ervaring met sales in binnen- en buitenland;
 • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
 • Heb je goede kennis van de Franse en / of Duitse taal;
 • Kan je orgel spelen.
 • Global Organ Group biedt jou

  Een fulltime functie in een mooie organisatie die gekenmerkt wordt door een sfeer van gedre-venheid. Ondernemerschap wordt gewaardeerd.

  De collega’s hebben zeker ook plezier en ge-zelligheid met elkaar, de interne communicatie is informeel en er zijn korte lijnen, zodat er snel geschakeld kan worden.

  Wij bieden je een salaris afhankelijk van je opleiding en ervaring, een auto van de zaak, pen-sioenregeling, 25 vakantiedagen, laptop en telefoon van de zaak.

  Je begint met een tijdelijk contract welke na verloop van tijd, als we beiden tevreden zijn, omgezet zal worden naar een vast dienstverband.

  Werken bij de Global Organ Group

  De Global Organ Group is de grootste speler in de wereld van digitale orgels. Onder de Global Organ Group vallen vier merken : Johannus (NL), Copeman Hart (VK), Makin (VK) en Rodgers (VS).

  Met onze digitale orgels willen wij het prachtige pijporgelgeluid voor iedereen beschik-baar maken.

  Dat doen we in Nederland met zo’n 45 enthousiaste collega’s, vanuit ons mooie pand in Ede. Er wordt hard gewerkt, maar er is natuurlijk ook tijd en ruimte voor gezelligheid.

  Zo kun je in onze kantine niet alleen lunchen, maar kun je er ook terecht voor een fanatiek potje tafel-voetbal (zodra de coronamaatregelen weer versoepelen).

  Heb je interesse of wil je meer informatie?

  Leuk! Stuur dan een mail met je cv en een korte uitleg waarom je bij ons wilt werken via onze sollicitatiepagina door te klikken op de solliciteerbutton .

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marja Verweij (Interim HR) op telefoon-nummer 0318-742142. Kijk ook eens op onze website : www.johannus.com.

  Wij hebben besloten de werving voor deze vacature zelf uit te voeren en vragen (W&S) bureaus om niet te bellen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier