Manager Sales Support
AB Volvo
Beesd, NL
5 dagen geleden

Werkzaamheden

In de functie van Manager Sales Support ben je binnen onze dealerorganisatie verantwoordelijk voor het gehele afleverproces van onze trucks en lichte bedrijfswagens, vanaf bestelling bij de fabriek tot aan aflevering aan de klant.

Op pro actieve wijze geef je leiding aan het team van 6 collega’s om gezamenlijk optimale ondersteuning te bieden aan de afdeling verkoop.

Je beheert de voorraden nieuwe trucks, streeft naar zo kort mogelijke leadtimes en met je team zorg je voor het informeren en opvolgen van onze werkplaatsen en externe leveranciers met betrekking tot de uit te voeren werkzaamheden.

Tevens ben je verantwoordelijk voor het beheer van onze verhuurvloot. Structureel rapporteer je managementinformatie met betrekking tot verkoop en je werkt continue aan de verbetering van de afdelingsprocessen en de samenwerking met andere afdelingen.

Je werkplek is op onze vestiging in Rotterdam.

Wij vragen

 • HBO diploma in commerciele of technische richting
 • Ruime technische kennis van bedrijfswagens
 • Leidinggevende ervaring en een pro- actieve instelling
 • Uitstekende commerciële en communicatieve vaardigheden
 • Goede beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier