Autospuiter in de regio Hengelo
Flexibility
Hengelo, NL
18 uur geleden

Voor een prachtig autobedrijf in de regio van Hengelo, zijn we op zoek naar een enthousiaste en ervaren autospuiter, het betreft hier om een afwisselende fulltime functie waarbij veel flexibiliteit van je gevraagd word.

Je werkzaamheden als voorbewerker en autospuiter zijn, het schuren en voorbwerken van voertuigen en schadedelen, het voorbereiden en spuiten van het voertuig.

Wat vragen wij

Je bent een doorzetter met een reresentatief voorkomen, die altijd voor de beste kwaliteit wil leveren.

Je bezit een MBO opleiding richting 1e autospuiter en je hebt enkele jaren aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie en je bent commercieel ingesteld met oog voor kwaliteit en je bent woonachtig in de omgeving van Hengelo

Wat bieden wij

Een veelzijdige baan in een groeiende en gezonde organisatie met een prettige werksfeer. Een boven marktconform salaris gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding.

Maar we vinden het belangrijk dat je blijft groeien, want die

ontwikkeling komt zowel onze dienstverlening als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied.

Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega's onderling. Zo leer je tenslotte het meest.

Het betreft een functie voor 40 uur per week.

Interesse ?

Ben je enthousiast geworden van bovenstaande vacature? Mail dan je c.v. met motivatie naar rob.genefaas flexibility.nl t.

a.v. Rob Genefaas bij vragen omtrent de vacature kun je telefonisch contact opnemen onder nummer 06-50203365

Flexibility Eindhoven-Best en Flexibility Flevoland zijn al geruime tijd hét arbeidsbemiddelingsbureau op het gebied van werving & selectie, uitzenden, referentieonderzoek, assessments en bemiddeling met ruime specialisatie binnen de automotive branche op landelijk niveau.

Wij zijn een modern uitzendbureau dat zich onderscheidt door zijn professionele en complete aanpak voor zijn opdrachtgevers.

Voor kandidaten bieden we de optimale ondersteuning bij het realiseren van een nieuwe loopbaanstap. Daarnaast zijn we ABU-lid en ISO-gecertificeerd.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier