Projectmanager bouw Geleen
Heijmans
Geleen, NL
2 dagen geleden

Dit ga je doen

In deze functie ben je verantwoordelijk voor één of meerdere utiliteitsprojecten, waarbij je betrokken bent van tender tot en met oplevering.

Als projectmanager ben je de schakel tussen de klant en de organisatie. Voor de klant ben je het aanspreekpunt en je vertaalt zijn wensen naar taken voor het team.

Je houdt overzicht op het gebied van organisatie, risico’s, financiën, kwaliteit, informatieverstrekking, planning en veiligheid op zowel korte als lange termijn.

Voor het team heb je een coachende rol. Jij bent degene die de rollen verdeelt en mensen laat groeien. Vanuit je bouwkundige achtergrond begrijp je wat mensen beweegt en waar ze mee bezig zijn.

Met die kennis verbind je mensen, waardoor er een sterk team ontstaat.

Nieuwsgierig naar je toekomstige collega’s?

Wat je van ons mag verwachten

 • Een jaarcontract, met de bedoeling je aan het einde van dat jaar een vast contract aan te bieden.
 • Je salaris wordt gebaseerd op basis van je leeftijd, capaciteiten en prestaties. Wij begrijpen dat goede mensen een goed salaris verdienen.
 • Een prettige werksfeer : als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
 • Een warm welkom : je krijgt letterlijk een Heijmans-welkomstpakket. Tijdens twee introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je drie maanden een inwerktraject.
 • Jouw persoonlijke buddy wijst je de weg en beantwoordt je vragen.

 • Veel groeimogelijkheden, onder meer via onze eigen Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s.
 • Een smartphone, en voor een zachte prijs zelfs de allernieuwste, laptop en auto van de zaak.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao bouw.
 • Dit ben jij

  Hoe hoog de stress ook oploopt : jij blijft kalm en bewaakt het overzicht. Je bent nieuwsgierig naar wat de werkvoorbereiding, collega’s in de uitvoering, de opdrachtgever en andere belanghebbenden te zeggen hebben over het project.

  Je wacht dan ook met je mening geven totdat je alles gehoord hebt. Als projectmanager ben je een echte verbinder die mensen meekrijgt.

  Verder heb je :

 • Minimaal een hbo-diploma bouwkunde of vergelijkbaar niveau
 • Minstens 5 jaar ervaring met bouwkundige projecten
 • Ruime projectmanagementervaring
 • Kennis van moderne contractvormen
 • Jouw team

  Onze vestiging van Heijmans Utiliteit in Geleen heeft twee afdelingen : Services en Projecten. Samen met veertig collega’s van Services sta je voor een grote uitdaging.

  Als vestiging zijn we namelijk flink aan het groeien. Dat draagt bij aan een prettige, positieve sfeer. Hier hebben collega’s veel voor elkaar over, hebben we een open cultuur en zeggen mensen dat ze zich snel thuis voelen.

  We werken voornamelijk in de provincie Limburg, maar hebben ook enkele projecten in de omgeving van Nijmegen en Weert.

  Werken bij Heijmans

  We zijn groot, maar toch ook klein. En goed in wat we doen. Van advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en beheer. Hier worden we alleen nog maar beter in.

  Onze focus ligt namelijk op verbeteren, verslimmen en verduurzamen. Dit doen we door vooruit te kijken en de gebruikers van de wegen, gebouwen en woningen die we bouwen en onderhouden centraal te stellen.

  Hun welzijn en wensen staan altijd voorop. Net als veiligheid. We zetten grote digitale stappen, bieden datagedreven diensten, gaan voor 100% circulair en energieneutraal bouwen en willen de beste werkgever zijn in onze sector.

  Onze kracht? Samenwerken en altijd naar elkaar blijven luisteren. Met plezier naar je werk gaan en de vrijheid om mee te denken vinden wij belangrijk.

  Net als jouw verantwoordelijkheidsgevoel voor het werk dat je doet. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Jij bent de regisseur van je eigen loopbaan.

  Reageer direct

  Interesse? Upload je cv dan via onderstaande button. Wanneer je een account aanmaakt, kun je je sollicitatie online volgen.

  Heb je vragen of de functie dan kun je ook contact opnemen met Gaston Broers (Regiomanager) via 06 15 25 17 04.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier