Klantenservice , Vanad Contact Centers Nederland B.V.
Randstad
CAPELLE AAN DEN IJSSEL, NL
6 dagen geleden

Ben jij klaar voor jouw volgende baan? Wil jij graag de klantenservice wereld intreden, maar lukt het niet omdat jij nog geen ervaring hebt?

Of heb jij juist al wel ervaring en wil jij jezelf nog meer ontwikkelen in de klantenservice? Lees dan snel verder voor een nieuwe uitdaging bij contact center VANAD Group in Capelle aan den IJssel!

Jij bent :

Altijd aan het luisteren naar iedereens verhalen en problemen. Hierbij denk je graag na over oplossingen, omdat je graag oplost en helpt.

Je bent goed in luisteren, samenvatten en doorvragen om de juiste informatie te krijgen waarmee je aan de slag kunt. Je bent geduldig, vriendelijk en erg klantgericht.

Verder ben jij flexibel inzetbaar voor minimaal 24 uur per week.

Jij kunt :

Bij VANAD Group aan de slag als klantenservice medewerker voor verschillende opdrachtgevers, zoals : Youfone, Transavia, Blokker, De BijenKorf, Simyo en nog veel meer.

Doordat er zoveel opdrachtgevers zijn, is er gegarandeerd een plekje voor jou in de VANAD familie. Je kunt ook doorgroeien naar andere functies en daardoor is er veel ruimte voor jouw ontwikkeling.

Ook de nodige trainingen zal jij hier volgen om een vliegende start te maken. Bij VANAD zijn er meerdere instroommomenten, waardoor jouw startdatum samen met jou bepaald wordt.

Jij krijgt :

 • gratis koffie, thee en fruit om jou de hele dag door fris te houden;
 • een leuke werkomgeving met fijne collega’s;
 • doorgroeimogelijkheden naar andere projecten en / of functies;
 • de mogelijkheid om te blijven sleutelen aan jouw ontwikkeling;
 • goede bereikbaarheid van jouw werkplek met zowel de auto als het ov.
 • Wil jij graag bij VANAD komen werken? Stuur dan vandaag nog een sollicitatie met daarin jouw beschikbaarheid, motivatie voor klantenservice en voorkeur voor welke opdrachtgever (indien je die hebt).

  Heb je eerst nog wat vragen? Geef Chandini dan een belletje op het nummer : 06-12031738. Wij horen graag meer van jou!

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Anouk Pfister

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier