Arts (jong)Volwassenen
Dokter Bosman
Amsterdam
5 dagen geleden

Ben jij de (basis) arts die graag meewerkt aan nieuwe ontwikkelingen en die het leuk vindt onderdeel te zijn van een bevlogen team?

De arts die graag in het werk wordt uitgedaagd door allerhande soorten problematiek en die het multidisciplinaire team ondersteunt met zijn / haar kennis en kunde?

Ons team in Amsterdam heeft jou nodig!

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden.

Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen.

We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter.

Dat is ook psychologie van nu.

Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland.

Werken bij Dokter Bosman

Bij Dokter Bosman zorg je er samen met collega’s voor dat cliënten een behandeling op maat krijgen. In deze functie ben je onder supervisie van een psychiater verantwoordelijk voor het doen van medicatiecontroles en krijg je tevens een rol in de diagnostiekfase.

Je bent onderdeel van een multidisciplinaire team van enthousiaste GGZ professionals. In het MDO geef je gevraagd en ongevraagd advies en vul je met jouw expertise de behandeling op maat aan.

Hiermee help je je team om cliënten beter te laten functioneren.

Op de locatie Amsterdam werk je met cliënten met autisme, ADHD en de comorbide problematiek waaronder angst- en stemmingsstoornissen.

Kernwoorden die bij ons passen zijn laagdrempeligheid, open deuren en teamcohesie. Het werk doen we professioneel en multidisciplinair met oog voor de kwaliteit van zorg voor de cliënt.

Onze werkrelaties zijn informeel en positief. We werken in zelforganiserende teams.

Over jou

 • Je bent in het bezit van een (basis-)arts diploma;
 • Je hebt ervaring in en / of kennis van de psychiatrie;
 • Je beschikt over kennis van de werking van farmacotherapie bij voorkomende stoornissen;
 • Je bent enthousiast en hebt een proactieve houding;
 • Je hebt ervaring met cliënten met ernstige psychiatrische problematiek;
 • Je neemt initiatief en neemt ruimte voor ondernemen en pionieren;
 • Je bent op de hoogte van recente ontwikkelingen in het vakgebied en bent gericht op het bijhouden daarvan door bijscholing.
 • Wat wij bieden

  Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen en met zelfsturende teams.

  Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We veranderen, soms omdat het moet, maar vaker omdat de zorg daarom vraagt.

  Dat vraagt van jou flexibiliteit, maar het biedt je ook een hoop vrijheid en kansen. Wat je verder van ons kunt verwachten :

 • Prima arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ, waaronder een 13e maand;
 • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid;
 • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
 • Enthousiaste en betrokken team bestaande uit intrinsiek gemotiveerde collega s;
 • Een zeer gebruiksvriendelijk EPD.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier