Heftruckchauffeur
RAAAK Personeel
Etten-Leur, Noord-Brabant, NL
6 dagen geleden
source : UitzendBureau NL

Ben jij die ambitieuze Heftruckchauffeur met leidinggevende capaciteiten die toe is aan een volgende stap? Werk je graag in dagdienst?

Ga aan de slag in regio Breda! Je stroomt in op een salaris tot € 2.100 bruto per maand!

Van maandag t / m vrijdag ben je tussen 06.00u en 18.00 uur in de weer. Je werkt in verschoven diensten dus de ene week ben je vroeg thuis en de andere week kun je een beetje uitslapen.

Je werkt in ieder geval 40 uur per week.

Gezien jouw ervaring als Heftruckchauffeur zie jij echt de uitdaging om zo efficiënt mogelijk de orders gereed te maken.

Omdat het kwetsbare producten zijn is voorzichtigheid geboden. Vanuit jouw ambitie neem je hiervoor ook graag het heft in handen om te zorgen dat de orders met alle zorg én op tijd de deur uit gaan.

Je werkt op de afdeling In- en Outbound waar je onder andere vrachtwagens laadt en lost binnen een magazijn van maar liefst 20.

000m2. Het magazijn bevindt zich in Etten-Leur.

Je komt als Heftruckchauffeur in een leuk team terecht waar samenwerken hoog in het vaandel staat. Je werkt in een internationale omgeving waar niet alleen Nederlands gesproken wordt maar ook Engels.

Om die reden moet je wel de Engelse taal goed machtig zijn.

Ook kan er in rustige tijden aan je gevraagd worden om te helpen bij orderpicken. Dit doe je met o.a. Een reachtruck. Het kan dan voorkomen dat je een product van 60 kg even van de pallet moet halen en daar ben je dan ook zeker sterk genoeg voor.

Wil jij aan de slag als Heftruckchauffeur? Solliciteer direct of bel naar 076-3032919! We spreken je snel.

2.100

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier