Vacature Servicemonteur Elektrotechniek midden NL - Utrecht
Page Personnel
Utrecht, NL
3 dagen geleden
source : Technicus.nl

Je maakt deel uit van een team van (allround) servicemonteurs die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het behalen van de teamdoelstellingen.

In overleg met de planningsafdeling stel je samen prioriteiten, worden de afspraken met klanten gemaakt en wordt de volgorde van de werkzaamheden bepaald.

Je bent verantwoordelijk voor het, (in één keer) goed en naar tevredenheid van de klant, oplossen van storingen, het uitvoeren van onderhoud, het op een kosteneffectieve wijze uitvoeren van je werk en het adviseren van de klant.

Met een bedrijfsauto die jou ter beschikking wordt gesteld, opereer je zelfstandig vanuit je woonplaats. Dagelijks rapporteer je aan het hoofdkantoor te Moordrecht via je tablet.

 • Installatiedienstverlener binnen de food en non-food retail markt
 • Servicemonteur werkt aan elektrotechnische -en data installaties in de retail
 • Functie-eisen :

  Je bent servicegericht en in het bezit van een MBO-diploma Elektrotechniek aangevuld met deelcertificaten voor Data. Je hebt al ruim een aantal jaren werkervaring opgedaan als Elektrotechniek servicemonteur.

  Je hebt in ieder geval een rijbewijs , bent fulltime beschikbaar en flexibel inzetbaar ten aanzien van werktijden. Verder ben je betrokken, betrouwbaar, klantgericht en pro-actief.

  Bedrijfsomschrijving :

  Dit bedrijf engineert, ontwerpt en installeert complete elektrotechnische installaties voor de retail branche. Wij bieden betrouwbare en flexibele installaties die we met een korte doorlooptijd kunnen realiseren.

  Van de ontwikkeling en het ontwerpen, tot de vakkundige realisatie en eindoplevering van de installatie met daarbij horende certificaten.

  Onze medewerkers hebben de kennis, ervaring en gereedschappen voor het aanleggen van een veilige en betrouwbare elektrische installatie volgens de meest moderne technieken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier