Projectleider Onderhoudscontracten
Bureau Vakwerk BV
Rotterdam, NL
4 dagen geleden

Functieomschrijving

In deze functie van projectleider ben je van offertefase tot en met de nazorg van een bouwproject betrokken. Je bent de leidende en bindende factor van drie disciplines (elektra, werktuigbouw & bouw) en samen met de projectmanager verantwoordelijk voor de optimalisatie van de resultaten van de onderhoudscontracten.

Het verbeteren van de organisatie en van processen is jou op het lijf geschreven.

Bij de opdrachtgever heb je te maken met werkzaamheden in een functionele of bewoonde omgeving. Naast de coördinatie van alle werkzaamheden van aanvraag tot en met oplevering van de projecten, wordt er ook een beroep gedaan op jouw vermogen om zachte’ werkzaamheden uit te voeren.

Op strategisch niveau ben je in gesprek met collega’s en klant zonder de belangen van de stakeholders uit het oog te verliezen.

Je bent de contact- en overlegpartner voor de complexbeheerder, contractmanager, gebruiker, veiligheidskundige, afdelingsverantwoordelijken en de eigen collega’s van de onderhoudscombinatie.

Het werk van de projectleider is allesbehalve standaard en omvat meerdere gebieden. Je stuurt de inzet van de disciplines elektra, werktuigbouw en bouw aan.

Samen met de projectmanager bewaak je de kosten van de projecten en voer je hierover overleg met de projectcontrollers. Gedurende de projecten coach je het team, bewaak en stuur je op de kwaliteit, voortgang en budgetten van de projecten.

Bij de opdrachtgevers ben je de vertegenwoordiger van de afdeling onderhoudscontracten. Je rapporteert periodiek in het directieoverleg.

Functie-eisen

 • Hbo bouwkunde of vergelijkbare opleiding
 • Relevante ervaring als projectleider
 • Aantoonbare ervaring met onderhoudscontracten, met name in ziekenhuizen
 • Contactueel sterk
 • Bedrijfsomschrijving

  Onze opdrachtgever is een grote, landelijke aannemer die actief is in alle disciplines van het bouwen. Van onderhoud, renovatie en restauratie tot grootschalige nieuwbouw.

  Daarnaast heeft de opdrachtgever een serviceafdeling die het totaalonderhoud voor contractpartijen uit handen neemt.

  Arbeidsvoorwaarden

  De opdrachtgever biedt :

 • Een veelzijdige baan bij een sterke, solide werkgever;
 • De mogelijkheid om grote, complexere projecten aan te sturen;
 • Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen;
 • Een auto van de zaak.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier