Medisch Secretaresse KNO
Medisch Centrum Haaglanden
Den Haag
6 dagen geleden

Wat ga je doen?

De polikliniek KNO binnen HMC bestaat uit KNO-artsen,een oncologisch verpleegkundige, een logopediste, doktersassistentes, audiologie assistentes, en secretaresses.

 • Alle medewerkers zijn werkzaam op onze locaties : HMC Antoniushove, HMC Bronovo en HMC Westeinde. Hiërarchisch krijg je leiding van de zorgmanager van de poliklinieken;
 • de KNO-artsen zullen echter sturing hebben in je dagelijkse werkzaamheden.

  Je voorziet de artsen in secretariële en organisatorische ondersteuning. Je houdt je bezig met de medische correspondentie (post, patiëntenbrieven, e-mail).

  Je handelt telefoongesprekken af, bereidt patiëntenbesprekingen (MDO) voor en werkt deze uit. Ook beheer je de agenda's en fungeer je als vraagbaak.

  Hiernaast beheer je het dienstrooster en de vakantielijsten van de artsen en ben je betrokken bij de uitvoering van diverse projecten.

  Jij bent een kei in het organiseren van allerlei zaken die op een medisch secretariaat aan bod komen.

  Het kan soms behoorlijk druk zijn, maar jij weet de rust te bewaren en de juiste prioriteiten te stellen. Je beschikt over goede contactuele eigenschappen en hebt een flexibele, collegiale instelling.

  Daarnaast kun je goed individueel als in teamverband werken.

  Kortom een leuke baan voor een medisch secretaresse die houdt van afwisseling en graag inspeelt op onverwachte vragen!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier