1e/2e Autotechnicus
Bochane
Utrecht, NL
5 dagen geleden

Over Athlon Service Center

In 2012 is de Bochane Groep een samenwerking aangegaan met Athlon Car Lease. Zowel in Utrecht als in Arnhem (Elst) heeft Bochane een Athlon Service Center.

De Athlon leaserijder kan hier terecht voor periodiek onderhoud, reparaties, APK, ruitschades, schadeherstel, reinigen, het verhelpen van storingen en het monteren van zomer-

winter- en all weather banden. Kortom, bij de Athlon Service Centers kan de Athlon leaserijder exclusief terecht voor alle voorkomende werkzaamheden aan alle merken personen- en bedrijfswagens.

Functieomschrijving

Voor onze Athlon vestiging in Utrecht zijn wij op zoek naar een 2e Autotechnicus en 1e Autotechnicus met APK. In deze uitdagende en afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig, snel en technisch correct uitvoeren van onderhoud en reparaties aan alle merken personen-

en bedrijfswagens en het, indien van toepassing, APK keuren daarvan.

Ben jij in het bezit van een diploma voor 2e Autotechnicus of 1e Autotechnicus met APK en heb je minimaal 1 jaar relevante werkervaring binnen de Automotive branche?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Arbeidsvoorwaarden

 • Goede werkomstandigheden en een prettige werksfeer;
 • De kans om je door te ontwikkelen binnen de Automotive branche door diverse opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
 • Prima salaris & secundaire arbeidsvoorwaarden, aangevuld met vakantiedagen en 8% vakantietoeslag;
 • Een uitdagende baan bij één van de grootste autodealers van Nederland.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier