Meewerkstage AH to go Den Bosch (BOL)
NS
's-Hertogenbosch, NL
14 uur geleden

Vacature informatie

Wij zijn op zoek naar enthousiaste mbo studenten (mbo 2 of 3) die affiniteit hebben met het werken in een drukke en dynamische omgeving.

Iemand die geen negen tot vijf stage zoekt maar flexibel is en goed in een team kan samenwerken, een echte teamplayer dus.

Het gaat om een meewerkstage van 1e verkoper.

Wij bieden je de kans om zelf te kiezen welke kant je op wilt en wanneer je een overstap wilt gaan maken met de vele doorgroeimogelijkheden die AH to go je kan bieden.

Wij bieden een stageplek waar je midden in de samenleving staat, waar het allemaal draait om het helpen van reizend Nederland.

Je zult allround medewerker worden die schappen vult, laad en lost, kassa draait, klanten verwelkomt en verse broodjes bakt.

Tijdens het stagelopen bij AH to go zal je leren wat er allemaal komt kijken bij het werken op een station en verschillende vaardigheden die daarbij horen.

Het stagelopen op het station betekent ook flexibel werken en geen negen tot vijf baan. Maar na jouw stage heb je ook gelijk de kans om te starten als medewerker bij AH to go en heb jij je toekomst dus goed geregeld! Meer weten? Klik

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier