Junior Recruitment Consultant
Morgan Green Werving & Selectie B.V.
Noord-Holland, Amsterdam
2 dagen geleden

JuniorRecruiterSalesBen jij op zoek naar een salesgerichte functie? Waar jij verantwoordelijk bent voor het creëren van business kansen en het sluiten van deals?

Geloof jij in het behalen van successen en daarvoor beloond worden? Grijp dan deze kans en kom werken in de wereld van Recruitment Consultancy.

Als Junior Recruitment Consultant bestaan jouw werkzaamheden uit het uitbreiden van jouw netwerken door met potentiele kandidaten in gesprek te gaan.

Daarnaast onderzoek je welke trends & ontwikkelingen er spelen binnen jouw specifieke branche. Je creëert je eigen business door nieuwe klanten binnen te halen en vervolgens maak je de match door de juiste kandidaat aan jouw klant te koppelen.

Wie zijn wij? Morgan Green is een recruitmentbureau gevestigd in Amsterdam. Als werving- en selectiebureau richten we ons specifiek op hoogopgeleide professionals die werkzaam zijn in specifieke industrieën.

Morgan Green richt zich op de FMCG, Food&Beverages, Pharmaceuticals en Medical Devices. Door ons specialisme en de grote aanvraag vanuit onze klanten zijn wij flink aan het groeien.

Op kantoor wordt er hard gewerkt, maar is er ook ruimte voor ontspanning. In de pauzes heb je de mogelijkheid om te sporten en wij hebben elke vrijdag een vrijdagmiddagborrel.

Hoe werken wij? Bij ons op kantoor heerst er een echte work-hard-play-hard mentaliteit, je komt in een jong en enthousiast team terecht.

Jouw ontwikkeling is voor ons erg belangrijk, jij gaat jezelf ontwikkelen tot een echte sales topper. Wij hebben speciale trainingen ontwikkeld die jij zult volgen en daarbij coaching krijgt van onze interne trainers.

Natuurlijk is er ook ruimte voor ontspanning. Denk daarbij aan Last Friday, een maandelijks uitje waarbij we met het hele bedrijf de stad in gaan om successen te vieren.

 • Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit : Zoeken naar potentiele kandidaten (via bijvoorbeeld LinkedIn);Interviewen van kandidaten;
 • Opbouwen & onderhouden van een netwerk;Onderzoeken van trends & ontwikkelingen;Koude & warme acquisitie;Schrijven van wervende vacatures;
 • Genereren van (new) business;Bezoeken van klanten en opbouwen klantrelaties.Wat vragen wij van jou? Afgeronde HBO / WO opleiding;
 • Sterke communicatieve & sociale vaardigheden;Affiniteit met sales;Commerciële mindset;Fulltime beschikbaar;Ambitie om de winnaar te zijn!Wat bieden wij jou?

  Je gaat deel uitmaken van een snelgroeiende organisatie, waarin wij jou een goed basissalaris bieden.

 • Ongelimiteerde bonusregeling;
 • Training & Coaching van onze eigen in-house trainer;* Doorgroeimogelijkheden, denk hierbij aan : Senior Consultant / Principal Consultant / Trainer / Teamleider / Business Development;
 • Maandelijkse & Jaarlijkse incentives (zoals exclusieve lunches en trips naar het buitenland).Ben je nieuwsgierig geworden?
 • Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou. Solliciteer direct door op onderstaande knop te klikken of neem contact op met Katja Bobyleva via / 020 79 200 22.BBBH75723 159610068873412

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier