Aankomend bouwkundig rekenwonder
TEQOIA
Almelo
1 dag geleden

Wat ga je doen?

Ondersteund door een teamvan calculators en kostendeskundigen, ga je de technische kostprijs uitrekenenvan nieuw te bouwen turnkey’ projecten in de utiliteitssector.

Dit doe je aan de hand vanbestekken en tekeningen met als doel het uitbrengen van concurrerende offertes.Hiertoe vraag je prijzen op bijonderaannemers en / of leveranciers.

Om tot een goedeprijsstelling te komen, voer je regelmatig overleg met collega’s van andereafdelingen waaronder verkoop, werkvoorbereiding en projectleiding.

Wat verwachten wij van jou?

Naast een onlangsafgeronde MBO opleiding Bouwkunde en het nodige cijfermatig inzicht, breng je denodige ambitie mee. Jouw inspanningresulteert immers in een offerte.

Deze offerte is de basis voor een mogelijk nieuw te realiseren bouwproject en dat iselke dag weer jouw vertrekpunt.

Je bent woonachtig in het Twentse land of in de nabijheid hiervan. Enige ervaring is niet noodzakelijk maar zeker mooi meegenomen.

Waar ga je werken?

Onlangs een bouwkundigeopleiding op MBO niveau afgerond en op zoek naar een flitsende functie in eendynamische organisatie die internationaal marktleider is in het bouwen van prestigieuzeluchtkastelen?

Klik dan vooral snel op de back button.

Nog steeds aan boord? Gefeliciteerd,het eerste level heb je gehaald op naar de eindbaas!

Die eindbaas ben je - alsregisseur van je eigen carrière - natuurlijk zelf. Ben je goed met cijfers en hou je van het nodige puzzelwerk.

Wellicht ben jij dan het ontbrekende puzzelstukje... oftewel de startende bouwkundigejunior calculator waarnaar wij op zoek zijn uit naam van een gewoon goede conceptmatigebouwer welke onderdeel is van multidisciplinaire bouwgroep.

Ja, ze hebben aansprekende projecten, een uitstekendereputatie, een prachtige werkomgeving maar bovenal de wil om van jou een succeste maken.

Jouw succes is immers hun succes!

Wat kun je van ons verwachten?

In deze functie kom je (eerst) in dienst van Teqoia; een professionele, sterk groeiende, internationale organisatie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het werven en bemiddelen van hoog opgeleide technische professionals.

Wat heeft Teqoia te bieden?

 • Na één jaar kans op een vast dienstverband bij de opdrachtgever;
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Begeleiding en carrière advies;
 • Opleidingsmogelijkheden.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier