DGT Therapeut/Trainer Vincent Poli
Vincent van Gogh
Venray, NL
2 dagen geleden

Wat maakt jouw functie gewoon anders?

Dialectische Gedragstherapie is een vorm van cognitieve gedragstherapie, waarmee voornamelijk mensen behandeld worden die gediagnosticeerd zijn met een borderline persoonlijkheidsstoornis (BPS).

De effectiviteit van DGT is in meerdere, onafhankelijk van elkaar uitgevoerde, wetenschappelijke onderzoeken aangetoond.

Daarmee is zij de best onderzochte psychotherapeutische ambulante behandeling voor BPS.

DGT is een op-het-leven gericht programma, niet een suïcidepreventieprogramma’ (Marsha Linehan).

DGT ondersteunt bij het beter leren reguleren van emoties, middels het aanleren van verschillende vaardigheden waardoor het zelfvertrouwen groeit en het leven draaglijker wordt.

DGT helpt de cliënt nieuwe vaardigheden uit te proberen en gemotiveerd te blijven.

Als individueel therapeut coach je een individuele cliënt middels een individueel gesprek per week en telefonische bereikbaarheid.

Als vaardigheidstrainer geef je eenmaal per week, samen met een mede vaardigheidstrainer, de DGT vaardigheidstraining van 2,5 uur.

Hoe we jou zien

 • We zoeken enthousiaste cognitief gedragstherapeuten, gedragstherapeutische medewerkers, GZ-psychologen, klinisch psychologen, psychiaters, psychotherapeuten, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen of basispsychologen;
 • Je hebt een basiscursus gedragstherapie (100 uur) gevolgd, of minimaal een inleiding van 30 uur. Daarbij zijn je werkzaamheden onafhankelijk van je opleidingsachtergrond;
 • Samenwerken vind je leuk en ook stressbestendigheid is jou niet onbekend. Ook beschik je over goede communicatieve vaardigheden;
 • Je werkt zelfstandig maar stemt goed af met collega’s, je bent in staat om verbindend (samen) te werken en hebt goede communicatie vaardigheden;
 • Je houding kan je omschrijven als actief, onderzoekend, flexibel en transparant en je kunt onder druk blijven reflecteren op eigen handelen.
 • Wat bieden we jou

 • Wij bieden een uitdagende en boeiende functie met ontwikkelingsmogelijkheden en gemotiveerde en enthousiaste collega’s;
 • Contracturen tussen de 5 en 9 uur per week;
 • Innovatie en wetenschappelijk onderzoek zijn geïntegreerd in de dagelijkse behandelpraktijk;
 • Een passend salaris conform CAO GGZ, ingedeeld o.b.v. functie;
 • Een aantrekkelijk aanbod van arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve zorgverzekering en FiscFree, waarmee je fiscaal voordelig producten en diensten aan kan schaffen;
 • Een lerende organisatie waar ruimte is voor innovatie en ontwikkeling.
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden

  We vinden het belangrijk dat je zelf ook in balans blijft. Dit ondersteunt Vincent van Gogh met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Er valt bij ons veel te kiezen, zoals werken in deeltijd, flexibel werken en thuiswerken. Andere voorbeelden van onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zijn 100% betaald zorgverlof, ouderschapsverlof en goede regelingen voor pensioen en reiskosten.

  Wat maakt Vincent van Gogh gewoon anders?

  Als grootste ggz-organisatie in Noord-Limburg hebben we een rijke traditie in het behandelen en begeleiden van mensen met ernstige psychische en psychiatrische klachten.

  Dit doen we over een breed spectrum, klinisch en ambulant en steeds vaker bij mensen thuis of digitaal. Onze ambitie? Herstel is haalbaar, zeker met de juiste zorg, direct én duurzaam.

  In de eigen omgeving en samen met de cliënt, met naasten en andere betrokkenen binnen de keten en het netwerk. Hiervoor kent Vincent van Gogh elf zelfstandige eenheden, verspreid over heel Limburg.

  Elk dag leren en kennis delen

  Naast een zorgorganisatie is Vincent van Gogh ook een toonaangevend opleidings- en trainingsinstituut voor psychiaters, psychologen, verslavingsartsen, klinisch geriaters, verpleegkundig specialisten, verpleegkundigen, verzorgenden en sinds kort ervaringsdeskundigen.

  De motor van onze ontwikkeling ligt in de zorgpraktijk. Daarin leren we dagelijks met en van cliënten, collega’s en andere partners in het netwerk van de zorgverlening.

  Anders innoveren

  Trots op onze historie, gaan we de uitdagingen van deze tijd volop aan. We werken aan innovaties die de cliënt echt centraal stellen, met hulp van technologie, ICT en e-health.

  Daarvoor zoeken we mensen die willen leren en bouwen aan een toonaangevende en innovatieve organisatie voor nieuwe ggz. Want het kan en moet gewoon anders.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier