Adviseur PGB
Coöperatie VGZ UA
Eindhoven
12 uur geleden

Hoe ook jij het verschil maakt

Bij VGZ werken wij net even anders dan anders. Wij staan voor Zinnige Zorg; betere zorg tegen lagere kosten. Een doel waar ons hart iedere dag sneller van gaat kloppen.

Als Adviseur PGB werk je voor het zorgkantoor en help jij cliënten verder aan de hand van jouw advies.

Jij neemt complexe vraagstukken, aanvragen en klachten rondom PGB in behandeling en informeert de klant over de procedure en het tijdspad.

Je werkt nauw samen met de afdeling Speciale Zaken om signalen van misbruik en fraude af te handelen. Jij weet de vertaalslag te maken vanuit een complex vraagstuk naar de benodigde voorziening en oplossingsrichting, hierover geef jij advies.

Voor inhoudelijke vragen kunnen collega’s bij jou terecht en daarnaast begeleid jij Medewerkers PGB bij de afhandeling van vraagstukken.

Binnenkomende informatieverzoeken of aanvragen beoordeel je, signaleert afwijkingen en lost deze waar mogelijk op door het opvragen van aanvullende informatie of het aanbrengen van correcties.

Om de kwaliteit te monitoren, voer jij kwaliteitscontroles uit ten aanzien van de afgegeven PGB-budgetten. Kwaliteit leveren vind jij belangrijk en hebt dan ook oog voor waar processen geoptimaliseerd kunnen worden.

Hierop onderneem jij actie rekening houdend met de richtlijnen, procedures en wet- en regelgeving binnen het team. Tot slot onderhoud jij consequent contact met klanten en overige betrokkenen om hen te informeren over het te doorlopen PGB proces en de toepassing van wet- en regelgeving.

Op deze manier is het voor de klant altijd helder waar ze aan toe zijn.

Gelukkig doe je bij Coöperatie VGZ niets alleen. Jij bent onderdeel van een team met in totaal 40 collega’s. Binnen dit team dragen jullie bij aan een optimale klantbeleving.

Jij maakt het team beter, het team maakt jou beter, samen maken jullie de zorg in Nederland beter.

Samen transformeren we de zorg. Wat betekent dit voor jou

Wij hebben oog voor ontwikkeling. Ontwikkeling van de juiste zorgoplossingen en jouw persoonlijke groei. Samen kijken we wat er bij jou speelt en hoe we jou kunnen helpen.

Op deze manier krijg jij ruimte om met jouw unieke talent te werken aan projecten, binnen een omgeving waar expertise en innovatieve ideeën centraal staan.

Daarnaast bieden wij jou :

 • Een salaris tussen de € 2691,- en € 3745,- b / m op basis van 38 uur (Salarisschaal F van de CAO van VGZ)
 • Een uitgebreide studieregeling gericht op ontwikkeling, loopbaan en de verbreding van je inzetbaarheid
 • Een persoonlijk opleidingsbudget van € 500,- per jaar
 • Vakantiegeld (8%) en dertiende maand (8,33%)
 • Uitgebreide pensioenregeling bij SBZ Pensioen
 • Zorgverzekering via de VGZ-personeelscollectiviteit. Naast aantrekkelijke kortingen, ontvang je een werkgeversbijdrage van € 57,- bruto per maand
 • Het gezondste kantoor van Nederland & een gefaciliteerde arbo-proof thuiswerkplek
 • Dit is wat je meebrengt

  Jij gelooft in de kracht van samenwerking en wil de klant echt verder helpen. Vanuit jouw professionaliteit neem jij verantwoordelijkheid en heb jij passie voor het continue verbeteren van onze dienstverlening, hiervoor denk jij out of the box.

  Jij weet je staande te houden in hectische situaties waarin de druk hoog op kan lopen en veel veranderingen plaatsvinden.

  In een omgeving die steeds zelfsturender wordt neem jij initiatief en durf je kritisch te zijn.

  Verder beschik jij over :

 • HBO werk- en denkniveau;
 • minimaal 2 jaar werkervaring in een adviserende functie;
 • affiniteit met zorg.
 • Goede Zorg voor iedereen maak je mogelijk mét iedereen. Dat betekent samenwerken met elkaar aan producten die zinnig zijn voor de maatschappij.

  Ongeacht wie je bent. Het gaat bij VGZ juist om wie JIJ bent en om JOUW talent. Zo dragen we met diverse teams bij aan onze samenleving en geven we samen zin in werk.

  Het minimale aantal contracturen voor deze functie is 32 uur.

  Met hart voor Zinnige Zorg

  De zorg in Nederland is goed, en dat willen we graag zo houden, want goede zorg is voor iedereen onmisbaar. Maar hoe moet dat, als er te weinig personeel is en de kosten blijven stijgen?

  Als één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland - met ruim 4,2 miljoen verzekerden en ruim 2.500 medewerkers zijn wij in de positie om te zoeken naar de oplossing.

  Onze aanpak : we zetten ons al een aantal jaar samen met zorgverleners in voor betere zorg voor de patiënt tegen lagere kosten.

  Zinnige zorg noemen we dat. We stimuleren zorginstellingen om slimme initiatieven van zorgverleners over te nemen. Dit leidt vaak tot meer tijd voor de patiënt, betere adviezen en digitale oplossingen om meer patiënten snel te kunnen behandelen.

  Klaar om de zorg vooruit te brengen?

  Ben jij opzoek naar een adviserende rol in de langdurige zorg? Waarbij er mooie ontwikkelingsmogelijkheden zijn en je bijdraagt aan een organisatie met maatschappelijke relevantie?

  Solliciteer dan vóór 16 juni via onderstaande button.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier