Acceptant Hypotheken
YACHT
Amersfoort, NL
3 dagen geleden

Over de functie

De hypotheekacceptant draagt zorg voor een efficiënte en kwalitatief goede verwerking van het hypotheektraject, betreffende het offreren en accepteren van hypotheken en het completeren van hypotheekdossiers, binnen de vastgestelde kaders, regels en richtlijnen van het kredietbeleid, ondersteunend aan het behalen van de doelstellingen en gericht op de dienstverlening aan klanten en rekening houdend met het klantbelang.

Acceptatie

Beoordeelt hypotheekaanvragen voor particuliere klanten en proces-eenvoudig-zakelijke klanten voor de aankoop van de eigen woning, bankgaranties en overbruggingskredieten, waarbij het klantbelang integraal wordt meegewogen.

Ziet toe of kredietregels en procedures binnen de geldende uniforme richtlijnen zijn toegepast. Accepteert en completeert het kredietdossier en denkt mee over alternatieve oplossingen.

Offertes

Beoordeelt hypotheekaanvragen die buiten het standaardadvies vallen. Daarbij behoren ook verzoeken tot verlenging van de looptijd na verloop van 30 jaar.

Brengt hiervoor een offerte uit. Informeert intermediairs en / of adviseurs over de inhoudelijke situatie van de aanvraag, en geeft een toelichting op een eventuele afwijzing.

Overlegt en adviseert over alternatieve oplossingen. Weegt hierbij het klantbelang integraal mee.

Kredietregels en procedures

Volgt kritisch de geldende acceptatierichtlijnen en procesvoering. Ziet toe op de integriteit en vakkundigheid van externe relaties.

Signaleert (mogelijke) fraudegevallen. Stemt hierover af met de afdeling Fraude. Voegt de eigen waarneming samen met de zienswijze van de afdeling Fraude en baseert daarop zijn beslissing.

Verbetervoorstellen

Signaleert verbeter- / knelpunten in producten, diensten, processen en procedures. Gaat na op welke wijze deze kunnen worden opgelost en doet naar aanleiding van zijn bevindingen voorstellen voor aanpassingen / vernieuwingen van processen, procedures e.

d. en bespreekt dit met zijn leidinggevende. Vervult hierin een voortrekkersrol.

Functie-eisen

Minimaal MBO-4 met relevante werkervaring

Kennis van hypotheekproducten, acceptatiekaders en procedures.

Kennis van compliance wet- en regelgeving.

WFT Basis (eis)

Beginnende met WFT Hypothecair Krediet

Herken jij jezelf in de volgende competenties?

Risicobewustzijn

Klantbelang centraal stellen

Arbeidsvoorwaarden

 • Een goed competatief salaris
 • Een arbeidsovereenkomst bij YACHT
 • 8% vakantiebijslag
 • 25 vakantiedagen naar rato
 • Tal van opleidingsmogelijkheden
 • Een mooie uitdaging bij een TOPwerkgever
 • Bedrijfsinformatie

  Je maakt deel uit van een team met professionele medewerkers die de uitdaging van de complexe en snel wijzigende financiële wereld niet uit de weg gaan.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier