Oracle eBS Consultant
Profource
Rotterdam, Zuid-Holland
4 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Dit doet Profource

Profource helpt klanten met het optimaliseren van hun financiële bedrijfsprocessen. Onze consultants combineren financieel inzicht met kennis van IT systemen - een ijzersterke combinatie.

Profourcers werken daar waar het gebeurt. Bij de klant dus, op interim- of projectbasis. Met jou als consultant halen onze klanten kennis en resultaat letterlijk in huis.

En jij wordt onderdeel van een ambitieuze kennisorganisatie. Dé Oracle Partner van Nederland. Een organisatie die groeit, omdat jij groeit.

De perfecte plek voor een carrière op het snijvlak van finance en IT.

Oracle eBS Consultant volgens Profource

Als Oracle eBS Consultant werk je binnen het team Application Management en ben je verantwoordelijk voor het beheer en doorontwikkeling van Oracle Applications (eBusiness Suite).

Hierbij ligt de focus op finance, procurement en HRMS. De werkzaamheden richten zich op het functioneel analyseren en configureren van de applicatie, waarbij ook een stukje techniek komt kijken (bijv. SQL).

Jouw uitdaging is het beter inzetten van de applicatie. Je spreekt met de eindgebruikers en applicatiebeheerders op verschillende organisatieniveaus.

Vervolgens vertaal jij de verschillende behoeftes naar concrete oplossingen. Én jij geeft trainingen en workshops zodat het gebruik van de applicatie succesvoller wordt!

Jouw ontwikkeling volgens Profource

Binnen Profource heb je diverse carrière perspectieven. Afhankelijk van wat jij wilt en welke ambitie je hebt. Wij zorgen er in ieder geval samen voor dat je door middel van begeleiding en trainingen jezelf altijd kunt blijven ontwikkelen.

Training en ontwikkeling

Ook bieden wij verschillende trainingen aan om je kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen.

Natuurlijk gaat dat om vakinhoudelijke kennis , zoals diverse Oracle trainingen. Maar denk ook aan een training in security, SQL of een introductie in blockchain.

Maar ook je consultancy skills ontwikkelen we graag verder. Je kunt trainingen volgen in visueel presenteren, personal empowerment of monkey management.

Nét wat jij nodig hebt voor jouw carriére.

Jouw team

Als Oracle eBS Consultant werk je veel bij de klant. Maar dat betekent niet dat je er alleen voor staat. Je wordt onderdeel van het ERP team.

Jouw team bestaat uit Oracle applicatiebeheerders, implementatie consultants en business consultants.

Profourcers vormen een hechte club. Wij zijn samen succesvol. De kennis van de één, is de kennis van iedereen. Kom je er even niet uit?

Dan heb je een netwerk van hoogopgeleide collega’s tot je beschikking.

Maar ook voor gezelligheid en sfeer kun je bij collega’s aankloppen. En dat is te merken op borrels en sportactiviteiten, de maandelijkse terugkomdag en de jaarlijkse skitrip!

Dit ben jij

Bij Profource werken slimme doeners. Type opgestroopte mouwen, neus in de wind, voeten in de startblokken. Je gáát gewoon.

Die mentaliteit is voor ons belangrijker dan je achtergrond.

Jij bent ambitieus. Jij wil graag nieuwe dingen leren en zoekt altijd naar verbetering. Problemen? Die zijn er om op te lossen.

En weet jij hoe je dat het beste kunt aanpakken? Dan praat je je klant hier graag over bij.

Tenslotte gaat jouw interesse uit naar het snijvlak van business en IT, waarin jouw focus ligt op de applicatie (ERP / HRMS).

Harde eisen

 • Je hebt minimaal een hbo of wo-opleiding afgerond
 • Je hebt 3 of meer jaar werkervaring opgedaan in het finance of procurement domein.
 • Je herkent je in onze kernwaarden
 • Arbeidsvoorwaarden

  Naast een inhoudelijk interessante baan, een inspirerend team en veel persoonlijke ontwikkeling, bieden we je de volgende arbeidsvoorwaarden :

 • Een passend salaris
 • Een bonus van maximaal één maandsalaris per jaar
 • 26 vakantiedagen per jaar en 8% vakantiegeld
 • Een contract voor onbepaalde tijd voor 40 uur met een proeftijd van twee maanden.
 • Een leaseauto, met tankpas voor al je zakelijke- én privé-kilometers!
 • Laptop en smartphone
 • Pensioenregeling en collectiviteitskorting op aanvullende verzekeringen.
 • Meer weten?

  Wij nemen graag contact met je op! Stuur ons een appje via 06-20689016 of mail recruitment profource.com. Talk soon!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier