Shift Manager Taco Bell
Taco Bell Nederland
Arnhem, GE, NL
6 dagen geleden

Taco Bell Nederland zoekt een Shift leader / Floor Manager voor onze Taco Bell locatie in Arnhem .

Herken jij je in onderstaand?

Act like an owner". Houdt je team gefocussed. Coach en ondersteun hen om ervoor te zorgen dat ze elke dag beter willen én kunnen worden.

Je hebt de intentie om iedere doelstelling te overtreffen en als shift leader stoom je jezelf klaar voor het (nog) grotere werk, want doorgroeien naar Restaurant Manager is geen vage ambitie maar een serieuze mogelijkheid waarbij we al menig voorbeeld in onze organisatie hebben.

Je stelt de gast centraal door te zorgen voor een perfecte operationele uitvoering. Zodra de dag start, verschuift je rol van verbindingsspeler naar trainer alias vliegende keep.

Je coacht en ondersteunt je collega's om het beste uit zichzelf te halen en brengt jouw kennis graag over op anderen. Het klinkt misschien vanzelfsprekend, maar een happy team zorgt ervoor dat gasten de juiste ervaring krijgen en daardoor terug zullen keren naar onze gezellige restaurants.

Je bewaakt de voortgang, kwaliteit, veiligheid en gastvriendelijkheid. Operationele uitdagingen los jij op. Uiteraard ligt het bewaken van voorraadniveaus en het doen van bestellingen in jouw scope.

Net als het signaleren van kansen die de gastervaring en / of de performance verbeteren. Elke procesoptimalisatie die jij als Shift leader initieert, helpt het hele team verder.

Samenwerken is voor jou de beste manier om resultaten te behalen!

 • Een minimale afgeronde MBO niveau 3 opleiding met tenminste een jaar leidinggevende ervaring in de achterzak, liefst natuurlijk in de horeca, maar ook een retail-achtergrond kan prima aansluiten.
 • Eén - twee jaar horeca ervaring.
 • Aantoonbaar talent voor het coachen en ontwikkelen van teamleden.
 • Lead by example.
 • De drive om alles elke dag beter te maken. Inclusief jezelf.
 • Daarnaast geloven wij bij Taco Bell sterk in het effect van een happy team. Als Shift Manager ben je naast CHAMPS bezig met onze mensen op de vloer.

  En dat is natuurlijk waar we voor gaan! Hier heb jij als Shift Manager veel invloed op.

  Wat bieden wij jou?

  Wij bieden jou een uitdagende functie in een jong en enthousiast team, waarbinnen een prettige en informele werksfeer heerst.

  We zijn een uniek bedrijf waar hard wordt gewerkt, maar waar ook veel aandacht is voor plezier en ontwikkeling!

 • Een marktconform salaris;
 • Een plek waarbij aandacht voor de medewerkers en respect voor elkaar centraal staan;
 • Een prima pensioenregeling (voor later);
 • Arbeidsvoorwaarden, zoals vakantiedagen en vakantiegeld volgens CAO van de Koninklijke Horeca;
 • Bij de start van je baan bij Taco Bell voorzien wij je van een uitgebreide training waarna je met een gedegen voorbereiding als Shift Manager je team kan aansturen en je onze gast een geweldige ervaring kunt geven;
 • Herken jij jezelf in deze functie en heb jij samen met ons zin om aan de slag te gaan, solliciteer dan nu,

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier