Stage Interne Communicatie
VodafoneZiggo
Utrecht, NL
4 dagen geleden

Wij zijn op zoek naar het ambitieuze communicatietalent van de toekomst

Dit doe je

In een wereld die steeds sneller verandert, en daarmee ook de dynamiek en eisen waarmee interne communicatie te maken heeft, is het een kunst om mensen goed betrokken en geïnformeerd te houden.

Er is steeds minder tijd, communicatie wordt steeds meer digitaal, bewegelijk en sneller, en onze doelgroepen zijn zeer divers en continu in beweging.

Daarom willen ook wij als functie blijven vernieuwen en de kracht van onze eigen interne community en meer 'social' gedreven communicatie beter benutten.

Wij zoeken iemand die ons dáár bij kan helpen.

Duur & vorm

Meewerkstage van 4-6 maanden vanaf 1 februari 2020 (in overleg andere startdatum mogelijk)

Jouw activiteiten :

 • het coördineren van onze dagelijkse communicatieactiviteiten, waarbij je diverse interne en externe partijen betrekt en aanstuurt.
 • het oppakken, organiseren van en / of ondersteunen bij interne communicatiecampagnes en evenementen
 • helpen bij de eindredactie van diverse interne communicatiemiddelen en kanalen (zoals ons intranet, app, online nieuwsbrieven, surveys, onze interne video narrow casting)
 • Wat bieden we jou?

  Een uitdagende maar ook leerzame stage waarin je je binnen een innovatieve en inspirerende werkomgeving kunt ontwikkelen tot een serieuze junior communicatie professional.

  Maar natuurlijk ook : flexibele werktijden, een laptop, een simkaart, een stagevergoeding van €350 (HBO) / €400 (WO) bruto en een reiskostenvergoeding (indien van toepassing).

  Wie zijn wij?

  Het Interne Communicatie & Engagement team van VodafoneZiggo is verantwoordelijk voor de belangrijkste interne bedrijfsbrede communicatie, evenementen en communicatiekanalen binnen VodafoneZiggo.

  We adviseren onze directie en onze organisatie bij belangrijke interne communicatietrajecten. Ons doel hierbij is om onze ruim 8000 medewerkers zo goed mogelijk geïnformeerd, verbonden en betrokken te houden.

  Als team binnen de Human Resources afdeling, werken we zeer nauw samen met onze HR-collega’s, het lokale management, de ondernemingsraden, marketing & communicatie, zowel onze commerciële als ondersteunende afdelingen en diverse externe partners.

  Vanuit ons team krijg je een unieke kijk in de keuken van twee grote merken en krijg je de kans om ook echt een verschil te maken in de dingen die we doen.

  Jouw profiel

 • HBO / WO communicatierichting
 • affiniteit en ervaring met digitale media (online, mobiel, video, social media)
 • uitstekende schrijfvaardigheid, zowel in Nederlands als in Engels
 • creatief en flexibel
 • zelfstandig en proactief
 • stressbestendig en resultaatgericht
 • met een kritische en frisse blik op de toekomst
 • Interesse?

  Stuur voor 1 december 2019 je cv en motivatie naar :

  Heb je vragen over de vacature? Stuur dan een mailtje naar

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier