Manager Maintenance, Veldhoven
ENGIE Services US
Netherlands-North Brabant-Veldhoven
5 dagen geleden

Manager Maintenance, Veldhoven ENG00020212 ENGIE Services Zuid BV FUNCTIEOMSCHRIJVING Als Manager Maintenance ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van alle onderhoudsactiviteiten op site voor zowel productie-

installaties (industrieel) als kantoor gebouwen (utilitair) (60%). Hiernaast ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het Maintenance team en de ontwikkeling hiervan in lijn met de visie en strategische doelstellingen van ENGIE Services Zuid BV en de opdrachtgever (40%).

Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan hierbij o.a. uit :

 • Het met jouw team verzorgen van het preventief onderhoud, verhelpen van langlopende storingen, assisteren bij calamiteiten en het werken aan continue verbetering van het gehele onderhoudsproces
 • Jij geeft input bij het opstellen van meer-jaren onderhoudsplannen & verbetervoorstellen en levert met de afdeling een belangrijke bijdrage aan technische investeringsplannen en het managen en (laten) uitvoeren van hieruit voortkomende projecten
 • Ook ben je verantwoordelijk voor de continue bewaking van- en sturing op het afdelingsbudget evenals de rapportering & verantwoording hiervan aan het management.
 • Als respectvol en motiverend manager stimuleer je continue de ontwikkeling van je individuele medewerkers & het gehele team, geef je invulling aan de visie een veilige werkomgeving te creëren en begrijp je als geen ander wat er in je team gebeurt en waar de behoeftes liggen.
 • Je geeft rechtstreeks leiding aan een team van circa 10 mensen (serviceleiders & werkvoorbereiders) en bent indirect verantwoordelijk voor een team van 25-35 FTE.
 • Naast de operationele verantwoordelijkheden ben jij als Manager Maintenance continue bezig om de afdeling verder te ontwikkelen en optimaliseren.
 • Doordat de behoefte van onze opdrachtgever steeds veranderd zal een grote mate van flexibiliteit van je gevraagd worden en zal je in staat moeten zijn de afdeling (organisatorisch) continu in beweging te houden zodat deze in lijn ligt met de wensen van onze opdrachtgever.

  FUNCTIE-EISEN We zijn op zoek naar een stevige leidinggevende met oog voor dienstverlening op de contracten. We zoeken een servicegerichte leider met oog voor kwaliteit die in staat is om relaties op te bouwen en te onderhouden.

  Op een duidelijke manier geef je richting aan een team en je stimuleert je medewerkers in hun werk en ontwikkeling. Verder neem je mee :

 • Minimaal een HBO-opleiding afgerond.
 • Minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring in een complexe industriële dan wel utilitaire omgeving.
 • Je hebt ruime ervaring met het onderhoud van gebouwgebonden installaties.
 • Je hebt uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden.
 • Ervaring met Asset Management / ISO 55000 is een Pré.
 • WAT BIEDEN WIJ JE Naast een aantrekkelijk salaris onderscheidt ENGIE Services zich met meer mogelijkheden voor een vrije invulling van de secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Bij ons ontvang je op basis van je salaris een vast percentage aan benefitsbudget van minimaal 3% van je (bruto) jaarsalaris.

  Dit kun je o.a. inzetten voor het (ver)kopen van verlofrechten, het investeren in persoonlijke ontwikkeling, het aanpassen van het type leaseauto, het compenseren van de pensioenbijdrage, of het uitkeren van een bedrag als toelage.

  Daarnaast geldt er een variabele beloningsregeling. Uiteraard krijg je daarnaast alle middelen tot je beschikking die je nodig hebt : een laptop, dubbel scherm op je werkplek, mobiele telefoon en een leaseauto.

  Daarnaast kun je rekenen op een fijne werkomgeving met betrokken collega’s. BEDRIJFSINFORMATIE ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep.

  ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld.

  ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen.

  Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl. ENGIE Services Zuid biedt bedrijven en instellingen in Zuid Nederland duurzame technische dienstverlening.

  Dankzij onze technische kennis en passie realiseren we voor onze klanten oplossingen op het gebied van elektrotechniek, verwarming, koeltechniek, ventilatie, airconditioning, safety & security, sprinkler en utilitaire en industriële automatisering.

  Binnen deze vakgebieden richten we ons vooral op grote en complexe projecten, services en onderhoud. CONTACTINFORMATIE Spreekt deze vacature je aan?

  Reageer dan direct via de onderstaande button solliciteren’ en solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Joey Schmeitz via joey.

  schmeitz engie.com of telefonisch op 06-83301325.Projectleiders

  Primary Location

  Europe-Netherlands-North Brabant-Veldhoven

  Organization

  ENGIE Services Nederland NV

  Nature of Responsibility

  Senior professionnal / Team leader

  Job Posting

  Mar 11, 2019, 4 : 39 : 57 AM

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier