Adviseur Tactisch Informatiemanagement
Kadaster
Apeldoorn, Netherlands
6 dagen geleden
 • Adviseren over de (in)richting van de processen en systemen van de Kadaster bedrijfsvoering en het regisseren van de realisatie, implementatie en het beheer van deze processen en systemen;
 • dat is wat we doen bij de afdeling Informatie Management Services.

  We hebben ruimte voor nieuw talent, zet jezelf op de kaart als ervaren :

  Adviseur Tactisch Informatiemanagement (aTim-er)

  Iemand die de schakel is tussen gebruikers, processen en IT. Die weet wat er speelt op het gebied van Finance, Inkoop, Management Informatie en zo mogelijk ook HR.

  En dit met de business eigenaren kan vertalen naar ontwikkelroadmaps, informatiearchitectuur en projecten. Een ervaren collega die adviseert over noodzaak, haalbaarheid en consequenties van verbeter- en vernieuwingsvoorstellen.

  Je bent analytisch sterk, werkt graag samen en levert optimale kwaliteit.

  Van businessdoelen naar werkende oplossingen

  Als geen ander weet jij de vertaalslag te maken van businessdoelen naar oplossingen in processen en systemen. Je verkent het probleem, bakent het af en definieert de opdracht.

  Hierbij combineer je je eigen visie op het vraagstuk met trends en best-practices vanuit de markt en voert hierover actief gesprekken met relevante stakeholders in de business en IT.

  Samen met de solution architect werk je dit uit en breng je aanpassingen in kaart. Je stelt de businesscase op met daarin het Minimal Viable Product (MVP) en beoordeelt de opgeleverde processen en systemen aan de hand van deze richtinggevende documenten.

  Ontwikkelen van informatiestructuur

  Je richt je op de ontwikkeling van de proces- en informatiestructuren binnen het Finance en Inkoop domein en ondersteunt je collega’s binnen het HR-domein.

  Je legt verbanden met verwante processen zoals order management en de inhuurdesk. Daarmee ben je de onmisbare sparringpartner voor de Control & Finance-proceseigenaren die kansen identificeert en gezamenlijk de verandering verder vormgeeft.

  Verbinding maken en inlevingsvermogen zijn hierbij sleutelbegrippen.

  Ook ben je ervaringsdeskundige richting je collega aTim-ers en ondersteun je hen op de vakmatige en methodische aspecten van jullie werk.

  Je bent flexibel en onafhankelijk.

  Jouw profiel

  Een duidelijke richting

  Je hebt academisch werk- en denkniveau, bij voorkeur met een afgeronde opleiding Bedrijfskunde, Informatietechnologie of Bedrijfskundige informatica.

  Je hebt diepgaande kennis van de best-practices binnen het Control & Finance-vakgebied en weet wat marktpartijen bieden.

  Daarnaast heb je ervaring met de aansturing van IT-innovatieprojecten, kennis van IT-architecturen en enige jaren ervaring als informatiearchitect.

  Je weet behendig om te gaan met belangen en tegenstrijdigheden en manoeuvreert soepel door besluitvormingsprocessen.

  Wij ontmoeten je graag

  Wij zijn de afdeling Informatie Management Services. We adviseren op strategisch en tactisch niveau over de (in)richting van de informatievoorziening van de bedrijfsvoering (HR, Finance, Inkoop, Juridische services, e.

  a.). Daarnaast voeren we regie over de realisatie, de implementatie en het beheer van deze informatievoorziening. Je komt in een team (14 FTE) met verschillende productowners, informatie adviseurs en analisten.

  Samen bouw je mee aan IMS en ben je op jouw vakgebied het gezicht van IMS naar de managers van Control & Finance.

  Wij bieden

  Informele werksfeer en veel ruimte om te leren en ontwikkelen

  Vanuit een dynamische omgeving bieden wij een informele werksfeer en stimuleren wij leren en ontwikkelen. Jij maakt jouw eigen keuzes.

  Keuzes die passen binnen een flexibele 36-urige werkweek. Je bruto maandsalaris is afhankelijk van je kennis en ervaring en valt binnen de bandbreedte € 4.

  411,02 - € 5.807,74, exclusief 25% keuzebudget.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier