Medewerker Personeelszaken
Het Parkhuis
Dordrecht, NL
3 dagen geleden

Bij het Parkhuis bieden wij in een kleinschalige woonomgeving hartverwarmende en persoonlijke zorg en aandacht aan cliënten.

Ook bouwen we aan een regionaal expertisecentrum op het gebied van dementie, Korsakov en gerontopsychiatrie. Een organisatie met een echte familiecultuur, waar collega’s elkaar kennen en zich inzetten voor de cliënten.

Dit zie je terug in onze kernwaarden : Hartverwarmend, Respectvol, Betrouwbaar, Bekwaam en Gastvrij.

Binnen de Stafafdeling van het Parkhuis zijn we op zoek naar een nieuwe collega Medewerker Personeelszaken voor 26 uur per week.

De uitdaging

Je kiest bewust voor een zorgorganisatie omdat je onze cliënten een warm hart toedraagt en indirect iets wil bijdragen aan de kwaliteit van zorg.

Je draagt zorg voor een juiste en tijdige personeelsadministratie van onze + 700 medewerkers en werkt hiervoor nauw samen met de salarisadministratie, leidinggevenden en personeelsadviseurs.

Dynamiek, afwisseling en een diversiteit aan vragen zijn voor jou redenen om met plezier naar het werk te gaan.

Je lost lastige issues en vragen op over bijvoorbeeld wet- en regelgeving en de CAO. Dat is waar jij met jouw ondernemende en klantvriendelijke instelling van houdt.

Oplossingsgericht denken is jouw 2de natuur.

Je signaleert veranderingen en denkt mee over het verbeteren van werkprocessen. Merk jij dat een vraag meerdere keren gesteld wordt?

Dan ga jij op onderzoek uit hoe dit voorkomen en aangepast kan worden.

Je bent digitaal vaardig en enthousiast om papierloos te werken. En je draagt actief bij aan het omzetten van werkprocessen in efficiënte digitale workflows.

Je ondersteunt onze vier personeelsadviseurs op het gebied van operationele en uitvoerende taken. Voor specialistische vraagstukken en individuele casuïstiek kun je bij hen terecht.

Het organiseren van activiteiten of het meedraaien in een project is een feestje. Een spin-in-het-web-functie is je op het lijf geschreven.

Wat breng je mee?

 • Met jouw klant- en oplossingsgerichte instelling ben jij een kei in klantcontact, zowel telefonisch als per mail. Sterker nog : dit vind je ook echt leuk! Zeker met deadlines weet je de juiste prioriteiten te stellen.
 • Je bent iemand die vooruit denkt, niet afwacht en direct actie onderneemt.

 • Je beheerst timemanagement, werkt geconcentreerd en systematisch.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent stressbestendig en integer. Binnen het team Personeelszaken ben je een teamplayer.
 • Humor vinden wij heel belangrijk!

 • Je bent flexibel als het gaat om werktijden, samen met je twee collega’s Personeelszaken ben je verantwoordelijk voor volledige 5-daagse bereikbaarheid.
 • Werken op woensdagen is een pré.

 • Je hebt een afgeronde MBO-4 (HRM) niveau op zak, aangevuld met minimaal 3 jaar werkervaring binnen een Personeels- / Salarisadministratie.
 • Je hebt zeer goede kennis van Microsoft Office en je bent vaardig in het omgaan met digitale HR-systemen, bij voorkeur AFAS.
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving : CAO VVT is een pré.
 • Wat bieden wij jou?

 • Een contract voor een jaar voor 26 uur per week verdeeld over 4 dagen. Als het wederzijds klikt, bieden wij je daarna een vast contract aan.
 • Inschaling is afhankelijk van je opleiding en werkervaring. Het maximum salaris in FWG 40 is € 3.060,18 bruto.
 • Vanaf april 2022 werken we in een prachtig nieuw pand, modern ingericht en verdeeld in speciale zones. Voor iedere activiteit kun je hier een passende werkplek vinden.
 • Leuke extra’s : een jaarlijks Persoonlijk Keuze Budget (PKB), eindejaarsuitkering, extra voordeel reiskosten, een verlengde verlofregeling bij zwangerschap, bedrijfs- en fysiofitness, een loopbaanadviestraject, een renteloze lening voor de aanschaf van een fiets én een goede pensioenvoorziening.
 • Een meeloopdagdeel om de sfeer in het Parkhuis en het team P&O te proeven.
 • En niet te vergeten : fijne collega’s!
 • Voor een dienstverband bij het Parkhuis is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste. Navraag bij referenten kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

  Bij het Parkhuis geldt dat interne kandidaten voorrang hebben op externe kandidaten.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier