Schadebehandelaar WGA ERD en WIA gezocht bij Nationale-Nederlanden in 's-Gravenhage
YoungCapital
's-Gravenhage, NL
6 dagen geleden
source : Officevacatures

Voor Nationale-Nederlanden Arnhem / Den Haag zijn wij per 15-08-2018 op zoek naar Schadebehandelaren WGA ERD en WIA. Je komt te werken binnen het bedrijfsonderdeel NN Schade en Inkomen waar je opgeleidt wordt om uiteindelijk schadeclaims zelfstandig op te pakken.

Wat ga je doen?

Tijdens dit project ben je verantwoordelijk voor het beoordelen, analyseren en behandelen van schadeclaims WGA ERD en WIA.

 • Het is hierin van essentieel belang dat het risico ingeschat wordt en je de claims uiteindelijke zelfstandig kunt behandelen;
 • basiskennis en / of ervaring op dit gebied is dus wenselijk. Op het moment dat je volledig bent ingewerkt verwerk je ziek-

  en herstelmeldingen, beoordeel en verwerk je UWV beschikkingen, mutaties en interventieverzoeken, beantwoord je vragen via de mail en telefoon en kun je na verloop van tijd ingezet worden op andere administratieve projecten.

  Zoals aangegeven is basiskennis en ervaring op het gebied van inkomensverzekeringen een pre. Vanuit Nationale-Nederlanden krijg je vervolgens een korte opleiding waarbij alle kennis bij wordt gebracht.

  Wel erg belangrijk om te weten is dat je wordt opgeleid in Arnhem maar uiteindelijk gaat werken in Den Haag omdat de afdeling (uiterlijk1-

  12-2018) gaat verhuizen. Je moet dus bereid zijn om de eerste periode te reizen. Daarnaast is het bealngrijk dat jij in het bezit bent van een WFT Basis en WFT Vermogen, of dat je bereid bent deze te behalen.

  Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en kan je niet wachten om je werkervaring uit te breiden binnen een toonaangevende werkgever zoals Nationale-

  Nederlanden? Solliciteer dan snel!

  Functieeisen

 • Minimaal hbo-werk- en -denkniveau;
 • Je hebt basiskennis en ervaring op het gebied van inkomensverzekeringen
 • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in een administratieve functie
 • Je bent in het bezit van een WFT Basis en WFT Inkomen, óf bent bereid deze te behalen
 • Bedrijfsomschrijving

  YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft.

  Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

  Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

  Wij zijn connected heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een unieke kans om werkervaring op te doen als schadebehandelaar binnen een toonaangevende organisatie
 • Een brutoloon van €13,93 per uur
 • Volledige reiskostenvergoeding op basis van OV
 • Een uitdagende fulltime functie voor langere periode
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier