Analist op het Endocrinologisch Laboratorium
VU medisch centrum
Amsterdam, NL
13 uur geleden

Wat ga je doen

Voor de functie van analist op het Endocrinologisch Laboratorium in Amsterdam UMC, gevestigd op locatie AMC, zoeken we een gediplomeerd analist.

Je houdt je bezig met het uitvoeren van hormoonbepalingen voor de patientenzorg en voor studies. Hierbij maak je gebruik van diverse technieken zoals LC-MS / MS en immunoassays (zowel handmatig als geautomatiseerd).

De werkzaamheden zijn heel divers, we meten meer dan 50 verschillende hormonen in bloed, speeksel en urine. De werkzaamheden vinden plaats tijdens kantooruren.

Wat we van je verwachten

Wij zoeken een gediplomeerd analist (klinische chemie of analytische chemie) die graag bij ons wil werken aan het uitvoeren van hormoonbepalingen.

Daarnaast is het voor ons belangrijk dat je enthousiast bent, goed in teamverband kunt werken, communicatief vaardig bent en zin hebt om je handen uit de mouwen te steken.

Waar ga je werken

Het Endocrinologisch Laboratorium Amsterdam UMC is ontstaan uit de Endocrinologische laboratoria van VUmc en AMC en is sinds oktober 2018 in een gloednieuw laboratorium voor diagnostiek en research gesitueerd op locatie AMC.

In ons laboratorium worden hormoonbepalingen uitgevoerd voor de patientenzorg en studies en wordt (basaal) onderzoek verricht en gewerkt aan het ontwikkelen van nieuwe bepalingen en het uitvoeren van de neonatale screening (hielprikscreening).

Het Endocrinologisch Laboratorium is ISO15189 geaccrediteerd.

Sinds maart 2019 vormen wij, samen met de afdeling Endocrinologie van de Interne Geneeskunde (locatie AMC), het Amsterdam Centrum voor Endocrinologie met meer dan 100 medewerkers.

Hierbij werken onder andere artsen, onderzoekers en analisten samen op één vloer. Binnen de diagnostiek, ontwikkeling en neonatale screening van het Endocrinologisch Laboratorium werkt een enthousiast team van zo’n 25 analisten samen onder leiding van 3 hoofdanalisten en 3 stafleden.

Binnen dit team is door pensionering een vacature voor een analist ontstaan.

Wat we je bieden

Wij bieden je ruime gelegenheid tot ontplooiing, verdieping en verbreding, extra scholing en een plek om te groeien! Werken bij Amsterdam UMC betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.

 • Het salaris ligt, afhankelijk van opleiding en ervaring, tussen € 2.422,- en € 3.280,- bruto per maand op basis van 36 uur (schaal 7 CAO UMC)
 • Het salaris is exclusief eventuele toeslagen voor onregelmatige diensten, vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%).
 • Wij bieden in eerste instantie een arbeidsovereenkomst aan voor 12 maanden, met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren.
 • Naast uitstekende bereikbaarheid met het OV, zijn er voor medewerkers ook parkeerplaatsen beschikbaar. Wil je op de fiets komen dan kan je gebruik maken van de fietsregeling.
 • Pensioen wordt opgebouwd bij het ABP. Amsterdam UMC draagt een groot deel van de premie bij (70%).
 • Wij hebben een zeer actieve personeelsvereniging en organiseren verschillende (sportieve) activiteiten en evenementen door het jaar heen.
 • Bij ons heb je gratis en onbeperkt toegang tot het trainingsaanbod van onze online leeromgeving GoodHabitz.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier