Liftmonteur Liften / Lifttelefoons
WR
Almere, Netherlands
3 dagen geleden
source : Jobg8

Voor wie je gaat werken :

 • Wij zijn specialisten op het gebied van liftbeveiliging.
 • Ben jij een enthousiaste liftmonteur?
 • Heb je ervaring met liftbeveiliging?
 • Vaste baan : Liftmonteur Liften Beveiliging - Liftmonteur

  Wij zijn gespecialiseerd in lifttelefonie via de bekende normale PSTN telefoonlijn, GSM of VOIP netwerken en camerabeveiliging in en om de lift.

  Hiernaast hebben wij ook een compleet assortiment aan LED panelen en liftkabels, maar ook voor een brandweer intercom of standaanwijzer kunt u bij ons terecht.

  Wij zijn een onafhankelijk en gespecialiseerd bedrijf met korte lijntjes. Vertrouwen, inzet en vakmanschap zijn erg belangrijk in onze organisatie.

  Wat wordt er van jou verwacht? : Voor de vacature als Liftmonteur Almere Beveiliging ga je het volgende doen :

  Je gaat zelfstandig op pad en bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van montages en het oplossen van storingen aan onze lifttelefoons en LED panelen en liftkabels.

  Ook kan je zelf de eerstelijns liftstoringen oplossen. Indien nodig ben je ook in staat om de klant van advies te voorzien en zelfstandig te opereren.

  Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Liftmonteur, die past in deze rol. Waar jouw profiel aan moet voldoen :

 • Wij zoeken iemand met een elektrotechnisch opleiding en ervaring met liften bij voorkeur in de service of reparatie.
 • Je hebt een rijbewijs B, en een VCA diploma.
 • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
 • Je kunt zelfstandig werken, bent klantgericht, collegiaal en flexibel.
 • Je woont in de omgeving van Almere, Lelystad, Hilversum, Amsterdam en Amersfoort.
 • Als Liftmonteur Liften bij dit bedrijf in Almere kun je rekenen op : : We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer.

  Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt. En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.

  Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol.

  Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan.

  WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.

  WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro tot Euro Dit is per maand, een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.

  Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken. WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou.

  Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts. Dit geldt ook voor je salaris.

  Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering. Wanneer ga jij aan de slag?

  Woorden die ook meespelen zijn : Liftmonteur Liftmonteur of Monteur Liften.Reistijd is belangrijk voor jou en ook voor ons.

  Vandaar dat we graag mensen uit Almere uitnodigen te solliciteren. Maar ook uit de buurt, denk aan Harderwijk, Almere, Lelystad, Fl en Flevoland.

  Solliciteer nu direct met de button solliciteren. Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt.

  Dit doet de recruiter voor deze werkgever. WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

  Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier