Werkvoorbereider Kenter | Regio Rotterdam
Koninklijk Instituut Van Ingenieurs
Rtterdam, NL
10 dagen geleden

Wat houdt de functie in?

Als werkvoorbereider vervul je een belangrijke rol in het succesvol realiseren van projecten : je bent zowel verantwoordelijk voor de voorbereiding als de afhandeling wanneer deze zijn uitgevoerd.

Je overlegt regelmatig met je projectmanager, uitvoerders, aannemer en andere ketenpartners, om projecten op een zo efficiënt mogelijke wijze te realiseren.

Je bent én voelt je verantwoordelijk voor de voortgang, kwaliteit en het efficiënt uitvoeren van je projecten. Daarbij streven we continu naar het optimaliseren van onze werkwijze in het kader van operationeel excellenter werken.

De sturing op het werk vindt op dagelijkse basis plaats, in samenwerking met je projectmanager en collega engineers. Je helpt de keten in het operationeel excellenter werken door kritische vragen te stellen en oplossingen te creëren voor structurele problemen.

Ben jij de werkvoorbereider die dit weet te bewerkstelligen? Lees dan verder!

Wat vragen we van je?

Jij bent een werkvoorbereider met :

 • HBO werk en denkniveau kan ook een goede mbo zijn, bij voorkeur heb jij een technische opleiding afgerond in de richting van Elektrotechniek / Energietechniek;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in de energie;
 • Kennis van ondergrondse infrastructuren, kabels en middenspanningstations;
 • Affiniteit met energiedistributie;
 • Ervaring met projectmatig werken.
 • Wat bieden wij je?

  Een uitdagende en zeer afwisselende baan bij een organisatie die volop in ontwikkeling is. Uiteraard hoort hier een prima salaris bij in schaal 7 (max.

  € 3752). Verder ontvang je een set aan secundaire voorwaarden die je zelf kunt samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan het aanschaffen van extra vrije dagen of mogelijkheden voor ouderschapsverlof.

  Ook zijn er ruime vergoedingen voor opleidingen & trainingen. Hierbij meer informatie over onze .

  Waar ga je werken?

  Kenter verzorgt complete meetdiensten en middenspanningsinstallaties voor grootzakelijke klanten : van ontwerp en installatie tot onderhoud en beheer.

  Momenteel bedienen we al ruim 25.000 klanten.

  Wij hebben alle kennis en expertise in huis om onze klanten optimaal te adviseren over eigentijds energiemanagement, waarmee ze kostenefficiënt en duurzaam kunnen ondernemen.

  Kenter laat energie werken. Onze diensten omvatten :

 • het plaatsen of verwisselen van elektra-, gas-, warmte en tussenmeters;
 • verzamelen, controleren en leveren van betrouwbare meetdata;
 • 24 / 7-inzicht voor ondernemers in hoeveel energie ze waar, wanneer en waarvoor gebruiken;
 • het ontwerpen, bouwen en beheren van middenspanningsinstallaties.
 • Wij zijn een toonaangevende partner in energie-infrastructuur en verduurzaming voor onze klanten, met een duidelijke groeiambitie voor de komende jaren.

  Dit betekent voor medewerkers een dynamische werkomgeving met volop kansen om door te groeien.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier