Assistent Accountant
Werelds
Tilburg, NL
3 dagen geleden

Functieomschrijving

In deze uitdagende en afwisselende functie van assistent accountant verzorg je zelfstandig administraties voor een eigen groep MKB / MKB+ klanten op locatie bij je klanten of op een van de vestigingen van onze opdrachtgever.

Je hebt daartoe veelvuldig telefonisch contact met klanten, verricht de administratie bij bijzondere situaties zoals fusies, bedrijfsovernames of bedrijfsbeëindigingen en ondersteunt bij de inrichting en automatisering van de administratie bij klanten.

Je gaat mee naar klanten ten behoeve van afsluitwerkzaamheden, alsmede de controle van door de klant verrichte administratieve werkzaamheden.

Functie-eisen

Voor de rol van ervaren Assistent Accountant, voldoe je aan het volgende profiel :

 • Je bent minimaal in het bezit van een afgeronde opleiding HBO Accountancy;
 • Je hebt een enthousiaste en gedreven instelling en goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Enige jaren relevante werkervaring in de accountancybranche;
 • Je bent een teamplayer en wilt samen met je collega’s en klanten verder bouwen aan de toekomst;
 • Je bent bereid om vervolgopleidingen te volgen;
 • Woonachtig op reisafstand van Tilburg.

  Arbeidsvoorwaarden

  Bij onze opdrachtgever ga je werken in een professionele, gezonde en gestaag groeiende accountancy en advies organisatie.

  Ze bieden collega’s een prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast kennen ze een aantrekkelijke winstdelingsregeling en een uitstekende studiekostenregeling en opleidingsmogelijkheden.

  Er is volop ruimte voor persoonlijke groei en ze zorgen ervoor dat jouw talenten optimaal worden benut middels een actieve loopbaanbegeleiding.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier