Inside sales medewerker Nijmegen
Manpower
Nijmegen
2 dagen geleden

Hier ga je werken

Jij gaat werken voor een groot transportbedrijf waarvan je de naam zeker kent! Wat deze naam is, vertellen we je graag later in een persoonlijk gesprek.

Wel kunnen we je vast vertellen dat je het er naar je zin gaat hebben, want er wordt goed gezorgd voor alle medewerkers.

Bovendien kom jij terecht op een diverse werkplek met een internationaal karakter. Ondanks de grootte, krijg jij optimaal persoonlijke begeleiding en volop kans om je verder te ontwikkelen.

Werktijden

In deze fulltime functie werk jij 40 uur per week van maandag tot en met vrijdag tijdens reguliere kantoortijden.

Dit ga je doen

Heb jij volop analytisch inzicht en ben jij niet bang om via de telefoon te onderhandelen over sales-gerelateerde zaken? Dan ben jij in Nijmegen op de juiste plek voor een nieuwe baan! Als inside sales medewerker ga jij een verantwoordelijke baan tegemoet waarvoor je natuurlijk goed gecompenseerd wordt! Zo krijg jij een brutosalaris tot € 3.

000,- per maand, een reiskostenvergoeding en een persoonlijk bonusbudget!

Lees verder als je nu al enthousiast bent en vergeet niet aan het eind meteen te solliciteren!

Voor een transportbedrijf in Nijmegen is Manpower op zoek naar meerdere inside sales medewerkers.

Jouw nieuwe baan is het beste te omschrijven als een kruising tussen klantenservicemedewerker en verkoopmedewerker. Jij hebt dagelijks contact met de klant over zendingen, relatiebeheer, order issues en meer.

Als antwoord op hun vragen bied jij logistieke oplossingen aan, waarbij je let op de wensen van beide partijen. Omdat jij direct contact hebt met de klant, zorg jij er altijd voor dat je representatief bent voor het bedrijf.

Ook sta je stevig in je schoenen, omdat jij te maken krijgt met diverse belangen, veel verantwoordelijkheid en een hoge werkdruk.

Een grote uitdaging, maar niet een die jij niet aankunt!

Dit krijg je

 • Brutosalaris van € 2.050,- tot € 3.000,- per maand
 • Cao á la carte : een persoonlijk budget, dat jij kunt inzetten voor bijvoorbeeld extra vakantie-uren, een bruto uitbetaling of vitaliteitsbudget
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer
 • Volop kans om door te groeien
 • Fulltime baan van 40 uur per week
 • Direct op contract bij opdrachtgever
 • Ontwikkelingsmogelijkheden via Manpower Academy (meer dan 200 online trainingen)
 • Dit neem je mee

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau
 • Ten minste een jaar werkervaring met business-to-business klantcontact
 • Minimaal een jaar werkervaring als inside sales medewerker of in een vergelijkbare functie
 • Minstens een jaar werkervaring binnen de logistiek
 • Beschikbaarheid van 40 uur per week
 • Ervaring met de programma’s van Microsoft Office (Outlook, Excel, Word)
 • Verder ben jij zowel mondeling als schriftelijk communicatief vaardig in het Nederlands én Engels, in staat situaties cijfermatig te kunnen onderbouwen en heb jij bij voorkeur ervaring in de export.

  Het is daarnaast handig, maar niet vereist, als jij in (de buurt van) Nijmegen, Wijchen, Arnhem of Oss woont. Dit scheelt namelijk reistijd!

  Wil jij zo snel mogelijk als inside sales medewerker aan de slag? Solliciteer dan vandaag nog voor de vacature sluit en Manpower neemt met twee werkdagen contact met je op!

  Sollicitatieprocedure

  Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Robin Van Loon via werk manpower.nl of bel 088 282-8128.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier