Pakketbezorger Eindhoven
ups
Eindhoven, Noord Brabant, NL
2 dagen geleden
-

Veel organisaties noemen het gewoon chauffeur, bij UPS gaanwe een stap verder en noemen we het Service Provider. Eigenlijk doe je éénding, en we willen dat je dat goed doet : je maakt klanten blij.

Dat doe je doorze hun nieuwe tablet op tijd te leveren, die ze gisteren hebben besteld. Ofdoor de bakfietsenverkoper in jouw buurt te helpen met het voorbereiden vanzijn eerste verzending naar die nieuwe klant in de VS.

Wat doe je op een dag?

Dat kun je grotendeels zelf indelen, zolang jemaar alles op tijd bezorgt en ophaalt.

Vanuit onze vestiging in Eindhoven, rijd je jeroute in en ga je langs bij al je klanten

Pick-ups, leveringen, exportdocumentencontroleren, verpakkingstips... Een Service Provider bij UPS doet meer danachter het stuur zitten

Je wil je klanten blij maken, dat doe je doorprofessioneel klant- en servicegericht te werken

Normaal werk je van 08 : 00 tot 17 : 00u van maandagtot en met vrijdag, maar overuren kunnen voorkomen. Als je in je c.v.

zegt datje flexibel bent, dan kun je dit bij ons zeker bewijzen.

Wat verwachten wij van jou?

Wij zoeken een serieuze chauffeur met minimaal rijbewijsB.

Pakketten brengen en halen is zwaar werk,onderschat het niet. Een goede fysieke conditie is dan ook een vereiste.

Time is Money, en dat is zeker zo als je mettijdsgevoelige zendingen rondrijdt. Kun jij omgaan met een gezonde portiestress?

Wat kan je van ons verwachten?

Afhankelijk van je werkervaring zal je tussen de€2100,00 en €2670,00 bruto per maand verdienen.

Op basis van je reisafstand heb je eventueelrecht op een reiskostenvergoeding.

Daarnaast bieden wij verschillendemedewerkersvoordelen aan zoals; het persoonlijk keuze budget, korting op jefitness abonnement en verschillende collectieve kortingen op verzekeringen.

Doorgroeimogelijkheden en uitzicht op een vastcontract

Tags : UPS, United Parcel Service, Pakketbezorger,Service Provider, Koerier, Bezorger, Logistiek, Chauffeur, Rijbewijs B,Rijbewijs C, Transport. #MONPOST

Apply Now

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier