Schoonmaak medewerker - Unilever
Compass Group PLC
Wageningen, NL
6 dagen geleden

Omschrijving

Houd jij ons pand schoon?

Voor onze nieuwe Eurest locatie Unilever in Wageningen zijn wij op zoek naar een Schoonmaak medewerker. De werkdagen zijn van maandag t / m vrijdag tussen 17.00 en 21 : 00 uur.

Wij staan in de startblokken om vanaf november de medewerkers en gasten van Unilever Foods Innovation Centre Wageningen te ontvangen.

Jij speelt een cruciale rol in het succesvol opstarten van de diensten en jij maakt vanaf jouw eerste werkdag het verschil op de werkvloer.

Wat ga je doen

Je voert in een team verschillende schoonmaak werkzaamheden uit zoals stoffen, moppen, stofzuigen, schoonmaken van sanitair etc.

Je werkt onder leiding van een meewerkend voorman en objectleider die je alle kneepjes van het vak bijbrengt.

Je werkt aan de hand van een programma waarin staat beschreven wat je moet doen, hoe en wanneer. Natuurlijk heb je ook veel contact met je directe collega’s in het schoonmaak team.

Als je in dienst komt, krijg je een opleiding waarbij je alles leert over de diverse materialen en technieken en hoe je die het beste kunt gebruiken.

Doorgroeimogelijkheden.

Bij Eurest services krijg je alle ruimte voor persoonlijke groei. Zo kan je met de juiste motivatie en instelling doorgroeien naar Meewerkend voorman / vrouw of objectleider, maar je kan ook aan de slag in een van onze andere disciplines.

Wat dacht je van cateringmedewerker, barista of handyman?

Jouw locatie

Het spiksplinternieuw nieuwe Global Foods Innovation Centre van Unilever waar dagelijks aan de voeding van morgen wordt gewerkt.

Dit ben jij

 • Het zou mooi zijn als je in het bezit bent van het Basisdiploma Schoonmaken (SVS) diploma en anders kun je deze op onze kosten (gratis) gaan halen;
 • Je werkt hard en komt afspraken na;
 • Een aantal jaar ervaring in een gelijkwaardige functie is een pré;
 • Goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal.
 • Dit bieden wij jou

  Naast een super afwisselende baan waar jij je geen moment verveelt en geen dag hetzelfde is, bieden wij jou goede primaire-

  en secundaire arbeidsvoorwaarden gebaseerd op CAO Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf. Behalve een goed salaris bieden we op fulltime basis onder meer de volgende aanvullende arbeidsvoorwaarden :

 • 26 vakantiedagen, eindejaarsuitkering, reiskostenregeling;
 • Cafetariaregeling ();
 • Daarnaast kun je je aansluiten bij een collectieve ziektekostenverzekering;
 • Persoonlijke groei moedigen wij aan. Daarom bieden wij diverse trainings- en opleidingsmogelijkheden;
 • Vast contract per 4 oktober.
 • Onze Procedure

  Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Reageer snel en overtuig ons met jouw motivatie.

  Donderdag 19 september organiseren wij een selectie event waar wij gemotiveerde sollicitanten voor uitnodigen.

  Noteer deze datum dus vast in jouw agenda.

  Even voorstellen : wij zijn Eurest Services

  Wij dragen bij aan workplace wellbeing op 700 locaties verspreid over heel Nederland. Bijna 4500 medewerkers staan samen garant voor een excellente dienstverlening.

  Wij leveren onze diensten in allerlei omgevingen : op de werkplek, in onderwijsinstellingen, in horecagelegenheden, gezondheidszorg, in (overheids)instellingen, tijdens sportwedstrijden en culturele evenementen.

  De activiteiten worden uitgevoerd onder de namen Eurest Food, Eurest Services, Xandrion en Famous Flavours. Vier sterke labels onder de paraplu van onze moedermaatschappij Compass Group PLC.

  Compass Group PLC is wereldwijd marktleider in food & support services. In ruim 50 landen met meer dan 500.000 medewerkers levert en ontwikkelt onze organisatie originele en innovatieve oplossingen.

  Compass Group combineert een wereldwijd netwerk met lokaal ondernemerschap. Eurest Services is de specialist op het gebied van geïntegreerde facilitaire dienstverlening.

  Op onze locaties maken wij, met onze gepassioneerde medewerkers, van elk moment een waardevolle betekenis voor onze gasten.

  Wij doen wat wij beloven en streven continu naar kwaliteitsverbetering. Door gebruik te maken van de meest innovatieve materialen en middelen blijft onze dienstverlening efficiënt en aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier