Fysiotherapeut–
Reinaerde
Woudenberg, NL
6 dagen geleden

Hoe je als Fysiotherapeut positieve energie brengt

Jij bent een fysiotherapeut met affiniteit voor het werken met volwassenen met een beperking. Samen met je collega's wil jij de cliënten helpen bij de hulpvraag die ze hebben.

Als fysiotherapeut bij Reinaerde is geen dag hetzelfde.

Aan de hand van een indicatie of verwijzing observeer, onderzoek en behandel je cliënten gericht op ontwikkeling, herstel of het voorkomen van achteruitgang en het bevorderen van de zelfstandigheid van de cliënt.

Alles leg je vast in een behandel (deel)plan. De uitvoering van het behandel (deel)plan doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met je collega fysiotherapeuten, betrokken disciplines, begeleiders, ouders en / of verwanten.

Je informeert of geeft instructies aangaande de behandeling, zodat het behandel (deel)plan geïntegreerd wordt in het dagelijks leven van de cliënt.

Je vindt het prettig om zowel zelfstandig als in multidisciplinair verband te werken binnen de eigen beroepsverantwoordelijkheid.

Hierin stel je zelfstandig prioriteiten en los je dagelijkse problemen op.

We kijken naar ieders mogelijkheden en we moedigen mensen aan om telkens een stap(je) verder te gaan. Dat geldt voor mensen met een beperking, maar ook voor de medewerkers van Reinaerde.

In gebied Veenvallei ontvangen cliënten met een beperking onze ondersteuning. Zij krijgen kwalitatief hoogwaardige ondersteuning van een stabiel en enthousiast team!

Kortom wij zijn op zoek naar een fysiotherapeut die met ons het verschil wil maken.

Thuis bij Reinaerde

Je komt in dienst bij Reinaerde, maar op dit moment zoeken wij versterking voor locatie de Heygraeff in Woudenberg. De Heygraeff is gelegen in een prachtige groene en recreatieve omgeving in Woudenberg.

Bewoners genieten hier van en leveren hun bijdrage door bijvoorbeeld te werken bij het Henschotermeer. We bieden een beschutte plek om te wonen en werken voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking en autismespectrum stoornis (ASS) en / of sociale emotionele problematiek en voor mensen met een (zeer) ernstige meervoudige beperking (EMB).

Het ontwikkelingsniveau van onze cliënten is zeer divers.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Om de beste zorg en begeleiding te bieden, is het belangrijk dat jij je als medewerker verder kunt ontwikkelen en met plezier werkt.

Dat faciliteren we binnen Reinaerde. We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op :

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Een contract voor onbepaalde tijd voor 12-14 uur per week
 • Een salaris van maximaal € 4211,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 55) en natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Inspraak in je rooster, zodat je privéleven ook lekker blijft lopen
 • Jouw talent als Fysiotherapeut

  Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden.

  Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb je ook :

 • Minimaal een HBO fysiotherapie diploma en je bent BIG en CKR geregistreerd
 • Ervaring met de doelgroep is een pré
 • Je werkt methodisch, bent proactief, hebt goede contactuele en communicatieve eigenschappen met een open houding voor ideeën en feedback
 • Je bent gericht op effectieve samenwerking en werkt graag in teamverband
 • Een flinke dosis humor
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier