Lijnverantwoordelijke operator
Pro Industry
Helmond, Noord-Brabant
6 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Heb jij naast ervaring als operator ook ervaring met het leidinggeven aan een groep internationale operators? Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met uitzicht op een vaste aanstelling?

Als lijnverantwoordelijke ga jij aan de slag bij een van de koplopers in de groente verwerkende industrie. Het produceren van een breed assortiment aan verse producten voor fastfoodketens, supermarkten en groothandels zijn jouw verantwoordelijkheid.

Ben jij op zoek naar een verantwoordelijke functie, maar ook de werkzaamheden als operator uit kunt voeren? Lees dan snel verder en kom er achter of jij in ons plaatje past!

Als lijnverantwoordelijke ben jij ook bezig met de werkzaamheden van een operator. Dit houdt in dat jij je dagelijks bezig houdt met het op de juiste wijze instellen van de machines en daarnaast een groepje internationale productiemedewerkers begeleid en aanstuurt.

Het verrichten van onderhoud aan de machines en het oplossen van storingen behoren ook tot jouw takenpakket. De volgende werkzaamheden behoren ook tot jouw functie :

 • Het opstarten- / instellen van de machine;
 • Het analyseren van de storingen en deze ook verhelpen;
 • Nemen van monsters en kwaliteitscontroles uitvoeren;
 • Aansturen van 6-12 productiemedewerkers aansturen;
 • Schoonmaken en houden van de werkplek.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier