Static/Rotating Workpreparer
TEQOIA
Rotterdam
6 dagen geleden

Wat ga je doen?

Je werkt volgens door de uitgezette workflow van aanvraag tot gereed melding(prio 3,4,S,T) en Preventive Maintenance plannen, en op verzoek van Maintenance coördinator ondersteuning bij prio 1 en 2.

Je werkt de work orders uit, maakt een takenlijst en de budgetindicatie, je bestelt de materialen en eventueel benodigde contractors.

Je verzorgt de werkvergunningen. Je controleert de proforma’s t.o.v. offertes.

Na goedkeuring van het budget zorgt je voor de materiaal expediting. Je helpt de coördinator bij eventuele spoedaankopen.

Je scant de documenten, houdt de backlog bij, en controle bij inkomst van de materialen. Je bereidt de S-Bonnen voor, zodat bij een eventuele stilstand het werk uitgevoerd kan worden.

Ook zet je de T-bonnen klaar voor het TA team, wanneer er long delivery items zijn moeten deze wel besteld worden. Je bereidt de Preventive Maintenance -bonnen zoor, en verwerkt de Stock Proposal Form verzoeken.

Je geeft voor specifieke datum-afhankelijke werkzaamheden aan wanneer jobs gescheduled dienen te worden. Je zorgt er voor dat contractors welke op site komen hun on-boarding hebben gekregen.

Je overlegt met collega werkvoorbereiders en stemt werkzaamheden af wanneer het om multidiciplinaire werkzaamheden gaat.

Wat verwachten wij van jou?

Wil je voor de functie van Static / Rotating Workpreparer in aanmerking komen, dan gelden de volgende functie-eisen :

 • MBO-niveau 4 afgeronde opleiding.
 • Ervaring met SAP / Scheduling / PC Applicaties (Microsoft office, Primavera MS projects).
 • 5-7 Jaar ervaring in een chemische productie omgeving, waarvan 2 jaar als technisch uitvoerende ofwel vijf jaar ervaring in een vergelijkbare functie in een chemische productieomgeving is een pre.
 • Kennis van de veiligheidsprocessen
 • Creatief. pro actief, effectief met het vastleggen van zaken, communicatief vaardig
 • Teamspeler., anderen stimuleren tot verbetering
 • Flexibel, bereid tot het werken op een afdeling in beweging
 • In staat om meerdere zaken tegelijkertijd te managen
 • Waar ga je werken?

  De Static / Rotating Workpreparer. draagt zorg voor een kwantitatief enkwalitatief goede werkstroom binnen de maintenance organisatie van onze opdrachtgever.

  Je doet dit alswerkbegeleider van initiatie tot en met de administratieve afhandeling van allebijkomende zaken.

  Wat kun je van ons verwachten?

  Het salaris is afhankelijk van je werkervaring. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid om direct deel te nemen aan de pensioenregeling.

  Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie.

  Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen.

  Je treedt in dienst bij Teqoia. Kom je bij ons, dan zetten we in op mooie projecten die je verder helpen. Werk waar je gelukkig van wordt en waarmee het beste uit jezelf kunt halen.

  Waar je on-the-job nieuwe inzichten en ervaringen kunt opdoen. Met kansen om ook binnen die projecten verder te groeien.

  En wil je een switch maken of je horizon verbreden? Dan bieden wij een basis waarop je kunt vertrouwen. We zijn er immers voor jouw ontwikkeling.

  Als Teqqie’ maak je deel uit van een groep van bevlogen specialisten. Je ontmoet ze online, maar ook face-to-face. Bijvoorbeeld tijdens een meetup die we samen organiseren.

  Of zomaar, omdat we er altijd voor elkaar zijn. Wij weten hoe waardevol het is om elkaar te helpen. Door samen te sparren, kennis én kennissen te delen, inspiratie op te doen.

  Het is de basis voor de volgende stap in je leven. Als technisch specialist, maar zeker ook als mens.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier