Procesmanager civiele techniek
bouwhuysch
Amsterdam, NL
1 dag geleden

Als procesmanager civiele techniek ben je binnen de civiele projecten verantwoordelijk voor de goede organisatie van projecten.

Van jou wordt verwacht dat je op eenduidige wijze alle projectprocessen implementeert en verbetert. Je stemt deze projectprocessen af met alle verantwoordelijke proceseigenaren binnen het project én met de klant.

Als procesmanager civiele techniek ben je verantwoordelijk voor het managen van de verbindingen tussen de diverse processen en zorgt voor de kwaliteit van deze verbindingen.

Je opgedane ervaring deel je met je collega procesmanagers waarmee je zorgt voor kruisbestuiving tussen de tenders en projecten.

Jouw skills

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt ervaring met het procesmatig management in de infrastructuur; aansturen van een multidisciplinaire, integrale organisatie;
 • Organisatiebewust en communicatief;
 • Basiskennis van de vakgebieden kwaliteitsmanagement (ISO 9001), risicomanagement, systems engineering, contractmanagement (UAV GC 2005) en documentmanagement;
 • Ervaring met systeemgerichte contractbeheersing is een pre;
 • Je overziet het totale plaatje met oog voor diverse belangen, zonder de onderlinge relaties of het beoogd resultaat uit het oog te verliezen.
 • De omgeving waar jij je stempel gaat drukken

  Onze opdrachtgever is een grote projecten organisatie die in staat is zelfstandig, of in combinatie, infrastructurele werken te realiseren vanaf 50 miljoen euro.

  Denk hierbij aan projecten in lijn van Zuidasdok, Sluis IJmuiden, SAA en RijnlandRoute. In de afgelopen jaren is de naam gevestigd door succesvol bij te dragen aan in het oog springende en prestigieuze werken.

  De organisatie zit gevestigd in de omgeving Utrecht.

  Bouwhuysch werkt al jaren hecht samen met onze opdrachtgever om de samenstelling van hun grote projectenorganisaties te vervullen.

  Samen met de klant volgen wij de fases van ieder project nauwlettend en schakelen wij ad hoc mee. Hetzelfde geldt voor vaktechnische ingenieurs in ontwerp of realisatie.

  Door de huidige tenders en lopende werken is sterke behoefte aan specialisten die met de dynamiek van de grote projecten kunnen omgaan.

  Heb jij interesse en de juiste capaciteiten voor de functie van procesmanager civiele techniek? Neem contact met ons op.

  Benefits - Procesmanager civiele techniek

  Tijden veranderen. Flexibiliteit in werktijden, plaats- en tijdonafhankelijk werken en online meetings met collega’s, dit zijn allemaal onderwerpen die nú belangrijk zijn om over na te denken.

  Bij bouwhuysch denken wij hier graag over mee en zorgen we ervoor dat dit goed afgestemd wordt met onze opdrachtgevers maar juist ook met jou.

  Naast natuurlijk een mooi salaris tussen de €4.500,- en €6.500,- per maand en goede arbeidsvoorwaarden, willen wij ervoor zorgen dat jij zo goed mogelijk aan de slag kan als procesmanager civiele techniek.

  Denk aan : het creëren van een goede werkplek, een sportabonnement, onkostenvergoeding, het volgen van online trainingen en hetgeen jij nog meer nodig hebt om het beste uit jezelf te kunnen halen.

  Wat we ook belangrijk vinden is de focus op jouw ontwikkeling.

  We helpen jou je loopbaan uit te rollen met de zekerheid van één vast contract, maar de vrijheid om bij alle mooiste projecten en opdrachtgevers in Nederland te werken.

  Mis je bepaalde skills of wil je je juist verder ontwikkelen als procesmanager civiele techniek? Geen probleem. Wij investeren in persoonlijke groei en bieden daarbij verschillende opleidingsmogelijkheden in zowel soft skills als technische kennis.

  En dat allemaal natuurlijk met een leuke club collega's om je heen en een lekkere borrel op zijn tijd.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier