Verpleegkundige in de Wijk team Twello
Vérian
Apeldoorn, Gelderland
1 dag geleden

Wat ga je doen?

Als Verpleegkundige in de wijk verricht je begeleidende, verzorgende en verpleegtechnische taken bij cliënten thuis en zorg je er samen met het team voor dat de zelfredzaamheid van de cliënt zoveel mogelijk wordt gestimuleerd en het op hetzelfde niveau wordt gehouden.

De zorg die je als Verpleegkundige in de wijk verleent richt zich op minder validen, (chronisch) zieken, ouderen en cliënten in de terminale fase.

Binnen het team begeleid je als Verpleegkundige in de wijk collega’s, bevorder je deskundigheid en geef je advies. Ook het plannen en coördineren van zorg behoort tot de taken van de Verpleegkundige in de wijk.

Wat biedt Vérian?

Werken voor Vérian betekent terecht komen in een warm nest met uitgebreide scholingsmogelijkheden via onze eigen Vérian Zorgacademie en alle ruimte om je vleugels uit te slaan.

Als Verpleegkundige in de wijk kom je terecht in een inspirerend team en innovatie organisatie waar ruimte is voor eigen inbreng.

Het salaris van een verpleegkundige in de wijk is conform de cao VVT in FWG 45. Uren zijn in overleg. We gaan graag met je in gesprek om te horen wat jouw wensen zijn!

Wat vragen wij van jou?

Als Verpleegkundige in de wijk ben je in het bezit van een (bijna) afgeronde mbo diploma niveau 4 Verpleegkunde. Daarnaast kun je als Verpleegkundige in de wijk een Verklaring Omtrent Gedrag overleggen en ben je BIG geregistreerd.

Het spreekt voor zicht dat je communicatief en sociaal vaardig bent en dat je je ook schriftelijk goed kan uitdrukken. Omdat je werkt in wisselende diensten is het een vereiste dat je in het bezit bent van een geldig rijbewijs en de beschikking hebt over een auto.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier