Servicemonteur regulier onderhoud compressoren
Edison Projectmanagement B.V.
regio West-Midden-Nederland, NL
3 dagen geleden

Reageer nu!

Functieomschrijving Servicemonteur regulier onderhoud compressoren

Als servicemonteur ga je aan de slag met compressoren. Je doet preventief- en vooral correctief onderhoud aan de apparaten op locatie bij onze klanten.

Niets is zo vervelend voor een klant dan dat de productie of behandelingen moeten worden gestaakt, omdat een compressor het begeeft.

Jouw bezoek is daarom goud waard. Een leuk weetje’ : we verrichten succesvolle concurrentiereparaties en daarom weten (nieuwe) klanten ons goed te vinden.

Samengevat werk je vanaf huis en ben je veel onderweg. Dagelijks verricht jij zo’n 4 á 5 reparaties en 1 á 2 onderhoudsklussen.

Daarnaast adviseer jij klant bijvoorbeeld over de optimalisatie van een installaties, de te verrichten reparaties, onderdelen of contracten.

Functie eisen Servicemonteur regulier onderhoud compressoren

 • Je hebt een MBO 4 opleiding afgerond in de richting van Mechatronica;
 • Je hebt aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je hebt een rijbewijs B en VCA diploma.
 • Bedrijfsprofiel Edison

  Voor lifetime development.

  Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon.

  Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.

  Bedrijfsprofiel Opdrachtgever

  We keep industry running!

  Onze opdrachtgever is een internationaal bedrijf in technische, industriële (kapitaal)goederen), diensten en services, met het hoofdkantoor in Amsterdam.

  Het leveringsprogramma van onze opdrachtgever bestaat onder meer uit pompen, pompsystemen, compressoren, perslucht meet- en regelapparatuur, persluchtleidingen en slangen & koppelingen.

  Het verlenen van service en onderhoud op de geleverde apparatuur vormt een toegevoegde waarde voor de continue optimale bedrijfsvoering van de afnemers.

  Onze opdrachtgever is actief in zeer uiteenlopende industrieën.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Je krijgt een goed arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en een pensioenregeling via Edison;
 • Je krijgt volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden en zelfontplooiing, hierin krijg je ondersteuning van Edison door gezamenlijk een opleidings- en ontwikkelingstraject op te stellen met een budget tot €2000,- ;
 • Je krijgt de mogelijkheid om vanaf huis te werken, het kantoor is gevestigd in Amsterdam;
 • Een prettige werkomgeving waar je jezelf kunt zijn met leuke collega’s!
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier