Medewerker klantenservice
Olympia
Arnhem, Gelderland
2 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Als medewerker klantenservice ben jij het visitekaartje van de organisatie. Jij hebt de beller als eerste aan de telefoon.

De gestelde vragen lopen erg uiteen, dit kan gaan over dat de klant de chauffeur heeft gemist, het traceren van een pakket of het wijzigen van de bezorgingstijd.

Het is van belang dat je servicegericht bent en je makkelijk kan verplaatsen in een ander. Jouw doel is bereikt als de klant met een tevreden gevoel de telefoon ophangt.

De indruk die jij achterlaat op de klant is van groot belang. Mede dankzij jou maakt de klant volgende keer weer gebruik van de dienstverlening.

De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag van 8 : 00 tot 19 : 00 uur geopend en op zaterdag van 9 : 00 tot 14 : 00 uur.

Er zijn opties om tussen de 24 en 32 uur per week (parttime) aan het werk te gaan. Op dit moment is het mogelijk dat je thuis werkt.

Later ga je op de vestiging in Arnhem werken. De vestiging is goed te bereiken, zowel met de auto, fiets en het openbaar vervoer.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier