Interim Accountant AA
Flynth Brabant
Doetinchem, NL
5 uur geleden

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever behoort tot de top 10 accountantskantoren in Nederland. Het kantoor stimuleert ondernemers en haar werknemers het maximale uit zichzelf te halen.

Onze opdrachtgever voorziet de klanten tijdig van relevante cijfers en advies. Dit gebeurt op basis van de laatste inzichten vanuit de markt en wet- en regelgeving en is volledig toespitst op de situatie van de ondernemer.

Met zijn vele gespecialiseerde medewerkers en vestigingen is het één van de grootste adviseurs- en accountantskantoor voor het midden- en kleinbedrijf.

Bedrijfscultuur

De ambitie van een groot kantoor én de cultuur en persoonlijke betrokkenheid van een kleiner kantoor. Dit zijn twee kernbegrippen die onze opdrachtgever maakt tot een prettige werkgever.

Dit vertaalt zich naar een werkomgeving waar er veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling en een goede werk- en privébalans van haar werknemers.

Jij komt terecht in een dynamisch en ambitieus team dat de persoonlijke betrokkenheid heel erg belangrijk vindt.

Over de functie

Onze opdrachtgever is op zoek naar een Accountant AA a.i. die open staat voor een lange termijn samenwerking. Klantbelang en kwaliteit staan bij dit accountantskantoor hoog in het vaandel.

Ze willen de klanten goed kunnen blijven bedienen en de volledige aandacht kunnen geven. Als Accountant a.i. bent je eindverantwoordelijk voor dossiers door middel van het reviewen en tekenen van jaarrekeningen.

Daarnaast ben je vraagbaak voor assistent accountant en geef je hen inhoudelijk feedback op de opgestelde jaarrekeningen.

De klantenportefeuille bestaat grotendeels uit agro ondernemingen. Heb je geen ervaring in de agro? Geen zorgen. Affiniteit met de agrarische sector is voldoende.

Onze opdrachtgever beschikt over agro specialisten die de complexe agrarische vraagstukken oppakken en uitwerken.

Functie eisen

 • Ingeschreven in het accountantsregister NBA
 • Minimaal drie jaar ervaring als tekenbevoegd Accountant AA
 • Woonachtig in Gelderland of Overijssel
 • Ervaring met FDS en Audition (pré)
 • Wij zoeken vooral een pro actieve accountant die in staat is om goed te communiceren met collega s. Iemand die betrokken is en in verbinding staat en het leuk vindt om voor agro klanten aan het werk te gaan.

  Onze opdrachtgever zou hierin graag een lange termijn samenwerking aan willen gaan.

  Neem voor meer informatie contact op met Nico Nagelhout. Hij vertelt je graag meer over deze en andere opdrachten.

  Gelderland Projectmatig N.o.t.k.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier