Medewerker Bediening (8-38 uur)
Van der Valk Avifauna
Alphen Aan Den Rijn, NL
6 dagen geleden

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s zorg je ervoor dat het de gasten van ons restaurant aan niets ontbreekt. Je neemt geheel zelfstandig bestellingen op, geeft informatie en advies, serveert de bestellingen, maakt rekeningen op en rekent af met de gasten.

Daarnaast verricht je werkzaamheden met betrekking tot de verzorging van mise en place (o.a. opdekken van tafels) en het afruimen van tafels.

Overige werkzaamheden zoals het assisteren bij de opbouw van en bedienen tijdens recepties en partijen behoren ook tot je takenpakket.

Waar nodig spring je bij op de andere horeca afdelingen, zoals bijvoorbeeld het partycentrum (tot 1000 gasten) bij de horeca in het vogelpark of op de partyschepen.

Wie zoeken wij

 • Je hebt enige ervaring in de bediening en kunt goed in teamverband werken.
 • Je bent zelfstandig, enthousiast, gemotiveerd, gastvrij, stressbestendig, representatief en flexibel.
 • Je hebt geen bezwaar om op wisselende tijden en in de weekenden en op feestdagen te werken.
 • Wat wij je te bieden hebben

  Een leuke functie in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Een marktconform salaris. Er zijn wat betreft uren verschillende mogelijkheden of je nu voor 8, 16, 24, 32 of 38 uur beschikbaar wilt zijn.

  De enige eis die gesteld wordt is dat je minimaal één weekenddag beschikbaar bent per week. Voor medewerkers van Avifauna zijn er diverse kortingsregelingen zoals bijv.

  gratis entree tot het vogelpark incl. een introducee en korting op overnachtingen bij Van der Valk hotels.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier