Senior Adviseur Installatietechniek Cure
Sweco AB
De Bilt, NL
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor ons team Installatietechniek Midden zoek ik een boegbeeld Cure met de ambitie om onze huidige Cure groep door te ontwikkelen als zelfstandig team.

Wij hebben de afgelopen drie jaar een sterke ontwikkeling doorgemaakt in de Cure en zijn op zoek naar een collega met hoog aanzien, vertrouwen en technische expertise bij opdrachtgevers in deze sector.

Onze klanten vertrouwen op ons vakmanschap om te komen tot innovatieve, efficiënte en duurzame oplossingen in bestaand of te creëren vastgoed.

Heb jij het commerciële netwerk, de autoriteit, technische expertise en de ambitie ? Toon jij initiatief en overtuigingskracht en ben je betrokken richting klanten?

Reageer dan snel. Ik maak graag kennis met je.

Peter Matlung

Teammanager Installatietechniek

Het Installatieteam Midden brengt adviezen uit op het gebied van building services. Het team heeft een brede expertise in de utiliteitsbouw en gezondheidzorg.

De advieswerkzaamheden variëren van kleine haalbaarheidsstudies tot het opstellen van complete contractstukken voor aanbestedingen.

We werken aan de zijde van de opdrachtgever maar worden ook veelvuldig gevraagd om aan de zijde van de aannemer te acteren.

Wij staan garant voor onze adviezen en nemen onze verantwoordelijkheid voor het eindresultaat. Dit doen wij door afspraken te maken over de eindresultaten van onze adviezen of door zelf regie te voeren over projecten van onze opdrachtgevers.

Geen honorering op basis van bestede uren maar op basis van gerealiseerde doelen.

Wij zoeken een boegbeeld Cure met de ambitie om de huidige Cure groep door te laten groeien tot een zelfstandig team. Je wordt het gezicht en gezag voor onze Cure groep en bouwt dat uit door middel van publicaties, voordrachten of commissie-

werkzaamheden. Je beschikt over een eigen netwerk en bent in staat om goed te acteren op marktontwikkelingen en deze door te vertalen naar de eigen organisatie.

Je bent in staat om de invloed van jouw adviezen te vertalen in een businessplan en kunt deze goed presenteren aan onze opdrachtgevers.

Je bent in staat om de wens van de opdrachtgever en of gebruikers te interpreteren en te vertalen in een ontwerpdocument dat past binnen het taakstellende budget.

Je hebt bewezen ervaring met geïntegreerde contractvormen, financiële analyses en financieringsconstructies. Je bezit actuele kennis in de volle breedte van het eigen specialisme en de raakvlakken met aanpalende specialismen en kunt zo integrale oplossingen ontwikkelen en tot stand brengen.

Je bent in staat om de eigen projecten goed te bewaken en binnen de overeengekomen budgetten in tijd, geld, kwaliteit en organisatie succesvol te realiseren.

Wij zoeken

 • Je beschikt over HBO / WO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 10 jaar aantoonbare ervaring in het expertisegebied van building services met een focus op installatietechniek;
 • Je hebt bewezen ervaring met geïntegreerde contractvormen (o.a. D&B, E&C, DBM), financiële analyses (LCC, LCA) en financieringsconstructies;
 • Je beschikt over een uitgebreid commercieel netwerk;
 • Je bent zelfstandig, zakelijk en ondernemend.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier