Meeloopstage Accountancy RA (februari 2022)
BDO Nederland
Amstelveen
5 dagen geleden

Jouw uitdaging

Een meeloopstage in de Audit & Assurance (controle)praktijk bij BDO betekent direct meewerken onder begeleiding van ervaren collega’s.

Je gaat vanaf dag één mee op klantbezoek. Afhankelijk van de periode waarin je stage valt, werk je mee aan de interim-controles waarbij we processen en interne controles testen of bij de balanscontroles wanneer we de jaarrekening onder de loep nemen.

Een meeloopstage geeft veel afwisseling en een brede kennismaking met de praktijk. Je werkt voor veel verschillende klanten.

Juist het in de keuken mogen kijken bij diverse bedrijven in de regio maakt deze stage zo interessant.

De werkomgeving

BDO biedt een professionele werkomgeving, waarin je kennis en vaardigheden verder ontwikkeld worden. Je maakt als stagiair(e) deel uit van een team van156 collega’s binnen de Audit & Assurancepraktijk (controlepraktijk) van de vestiging Amstelveen.

Je werkt in teams die per klant verschillend kunnen zijn. Onze klantenportefeuille is zeer divers waarbij de nadruk ligt op enerzijds het MKB- / familiebedrijf en anderzijds de corporate cliënts waaronder publieke organisaties, beursfondsen en internationaal opererende ondernemingen vallen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier