Performance Marketeer
Bladcadeau
Amsterdam, Netherlands
5 dagen geleden

Job description

Amsterdam - Een unieke kans om performance marketing te ervaren bij de grootste mediapartij van Nederland. Wij zoeken iemand die de basis van paid search kent en daar dus direct mee aan de slag kan.

We gaan je daarna opleiden tot een echte allround performance marketeer aan de hand van het T-shaped model. Een mooie kans om het vak te leren en jezelf echt door te ontwikkelen!

Wat ga je doen

Je zal de paid search campagnes van onze eigen merken gaan beheren. Dit zijn Intermediair, AutoWeek, Ouders van Nu, KEK mama en vtwonen.

Dit zijn de standaard paid search bezigheden van optimaliseren, rapporteren en uitbreiden. Daarnaast gaan we aan de slag met jouw kennis.

Je zal ervaring gaan opdoen bij alle kanalen en zelfs meekijken met de grootste display inventory van Nederland - het DPG netwerk! Aangezien we met het t-shaped model werken zal je ook veel tijd krijgen om aan andere vaardigheden te gaan werken.

Allemaal begeleid door iemand die zo’n 10 jaar in online marketing meedraait. Kortom, een prachtige kans om echt door te groeien.

Wie zijn wij

Als Performance Marketeer kom je in het performance marketing team terecht. Dit is een team met jonge specialisten. We hebben een open werksfeer waar iedereen z’n zegje kan doen - er is dus zeker ruimte voor jouw ideeën.

Dit maakt dat erg veel kan - maar het moet wel vanuit jou gaan komen! Verder is geen dag hetzelfde, want zoals eerder genoemd ga je voor vele merken werken.

Ook werken we nog samen met de marketeers van Tweakers, Nationale vacaturebank, AutoTrack, Gaspedaal en Independer. Kortom - je werkt aan klantzijde met de veelzijdigheid van bureauzijde .

Wij bieden jou

Salaris passend bij jouw ervaring.

Een 36-urige werkweek.

Persoonlijke keuzebudget van 12% (waarvan 8% vakantiegeld).

Deelname aan de winstdelingsregeling.

Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen, trainingen en certificaten

Functie eisen

HBO of WO diploma op zak

Hands-on ervaring met Google-ads, liefst aan bureauzijde

Je bent aantoonbaar goed met cijfers en kan accuraat werken

Je bent handig met programma’s als excel en kan goed problemen oplossen. Programmeerkennis is een pré

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie.

Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie.

We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Job requirements

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier