Pedagogisch mw. flex BSO/KDV
Smallsteps kinderopvang
Oosterblokker En Venhuizen
4 dagen geleden

Ben jij die ervaren collega die wij zoeken? Smallsteps de Kieft in Oosterblokker en Smallsteps de Poppenpaal in Venhuizen zoekt een nieuw en bevlogen flex teamlid voor de buitenschoolse opvang en de kinderopvang.

Ontdek de wereld van...

Smallsteps de Kieft

Vanuit onze vertrouwde omgeving wordt je kind steeds groter en zelfstandiger.

Smallsteps de Poppenpaal

Wij zijn een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Onze locatie telt op dit moment vier groepen. De locatie ligt gelegen in een Dorp.

Onze locatie is lekker knus en je komt in een heel leuk team terecht dat heel erg betrokken is. Onze locatie voelt aan als een groot gezin!

Wij zijn meer dan een werkgever. Wij zijn er voor kinderen én medewerkers.

Kidsfoundation biedt maatwerk voor kinderen én voor medewerkers. Want, groeien doe je niet alleen, maar met elkaar. Met vestigingen door heel het land geven we kinderen een basis om te groeien en te leren.

Elke locatie heeft een andere sfeer, dynamiek en een ander karakter. Toch is onze werkwijze overal hetzelfde.

Kidsfoundation; niet zomaar een keuze!

Eerst mens, dan medewerker. Hier tel je mee. We kijken naar je wensen, jouw achtergrond en waar je naartoe wilt. Samen met je collegas vorm jij een team, een bijzondere omgeving voor medewerkers én voor kinderen.

Smallsteps is een onderdeel van de Kidsfoundation.

Oosterblokker En VenhuizenCombinatie BSO / KDV24 - 32 Uur Ik wil dat ieder kindje een mooie dag heeft. Dan is de mijne geslaagd en dat is een echte YES! AnneloesPedagogisch Medewerker

op het KDV

tijdens de eerste stapjes, bij het vallen en weer opstaan, bij het ontdekken van de wereld en hun eigen talenten. Kortom een veilige haven creëren kan jij als geen ander.

Baby's, dreumesen en peuters voelen zich meteen thuis bij jou. Even een knuffel, een spelletje tijdens het verschonen en samen op ontdekkingstocht.

Jij doet je werk als pedagogisch medewerker met veel liefde en plezier. In een omgeving waar niet alleen de allerkleinsten zich thuis voelen, maar waar jij ook helemaal op je plek bent! Werken in de mooiste stad van Nederland én gelijk een vast contract?

Kidsfoundation Amsterdam heeft meerdere leuke, vaste functies beschikbaar bij onze mooie kinderdagverblijven. Voor de baby's, peuters, en grote kinderen zoeken wij de meest leuke en lieve leidsters.

Word jij onze nieuwe sportieve, of creatieve collega?

op de BSO

als ze even willen uitrazen, op verhaal willen komen en lol willen maken? Jij biedt ze die gelegenheid. Na een lange schooldag kunnen de kinderen bij jou even helemaal zichzelf zijn en doen wat ze leuk vinden.

Een voetbaltoernooi organiseren, samen koken of leren vloggen. Als pedagogisch medewerker bruis je van de ideeën en bedenk je de leukste activiteiten.

Of ze nu pas 4 zijn of al bijna 12, bij jou beleven ze de meest toffe avonturen. In een omgeving waar iedereen zich thuis voelt en waar jij ook helemaal op je plek bent! Onze locaties hebben allemaal mooie binnen of buiten tuinen en we zorgen ervoor dat wij elke dag een frisse neus kunnen halen.

Werk je liever in een gymzaal waar je alle ruimte hebt, of op een sportlocatie? Ook hier kunnen wij bij Kidsfoundation in voorzien op onze sportieve, ruime BSO locaties.

Wat maakt jou succesvol

 • Met jouw bevlogenheid en liefdevolle aandacht voel jij feilloos aan wat ieder kind nodig heeft.
 • Jij gelooft in de kracht van ieder kind zonder daarbij de veiligheid uit het oog te verliezen.
 • Daarbij kun jij vertrouwen op : Een afgeronde (kindgerichte) opleiding waarmee in je in de kinderopvang mag werken
 • Pedagogische kennis
 • Affiniteit met 0-4 jarigen
 • Goede contactuele eigenschappen voor een band met zowel kind als ouders
 • Zelfstandige en een proactieve werkhouding.
 • Rijbewijs is een pré.
 • Met jouw tomeloze energie, creativiteit en enthousiasme weet je ieder kind te motiveren om het beste uit zichzelf te halen.

  Samen met je collega's bied je ieder kind de uitdaging die bij hem of haar past. Daarbij kun je vertrouwen op :

 • Een afgeronde (kindgerichte of sport) opleiding waarmee je in de buitenschoolse opvang mag werken
 • Pedagogische kennis opgedaan in werk, stage of opleiding, waarmee je in staat bent kinderen te stimuleren en hun ontwikkeling te volgen
 • Een goede beheersing van het Nederlands op minimaal taalniveau 3F of 2B
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden Een flexibele en collegiale instelling. Indien nodig zet je graag een stapje extra.
 • Rijbewijs is een pré.
 • Van ons, voor jou

  Wij halen graag het beste uit ieder kind, dat lukt ons alleen als jij ook het beste uit jezelf kunt halen. Naast salaris, vakantiedagen en andere arbeidsvoorwaarden bieden wij je ook :

 • een enthousiast team dat jou met veel enthousiasme onthaalt!
 • Je kunt gebruik maken van de personeelsvoordeelwinkel
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier