Pedagogisch medewerker Kinderopvang
Unique
Gouda, NL
1 dag geleden

Bedrijfsomschrijving

De verschillende kinderdagverblijven hebben allemaal het doel een kind een tweede thuis te geven, jij als invalkracht wordt daarom ook van harte welkom geheten!

Om aan de slag te kunnen ben je bij voorkeur woonachtig in de regio Gouda en ben je bereid om voor werk te reizen naar Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Boskoop, Waddinxveen en Bleiswijk.

Woon je in Den Haag of Rotterdam, beschik je over eigen vervoer en ben je bereid om om naar Gouda en omstreken te reizen?

Dan kom ook jij in aanmerking.

Functieomschrijving

Ben jij een gediplomeerde kinderleid(st)er en wil jij aan de slag in de kinderopvang? Dan zij wij op zoek naar jou!

In Gouda en omstreken kun je naar eigen beschikbaarheid diensten draaien op verschillende kinderdagverblijf en / of buitenschoolse opvang locaties en kun je zowel fulltime als parttime aan het werk.

Op de kinderopvang draag je zorg voor kinderen van 0 tot 4 jaar op de babygroep en op de buitenschoolse opvang ben je aan het werk met kinderen van 4 tot 12 jaar en onderneem je allerlei activiteiten.

Functie-eisen

 • Je bent in het bezit van een geldig diploma om te werken in de kinderopvang (https : / / www.kinderopvang-werkt.nl / check-mijn-diploma) Voorbeelden hiervan zijn spw 3, spw 4, onderwijsassistent of mbo sport en bewegen;
 • Je bent betrouwbaar, bereikbaar en flexibel;
 • Je bent in de gelegenheid om een VOG aan te vragen;
 • Je kan twee referenten opgeven.
 • Wij bieden jou :

 • Een salaris tussen de € 2128 en €2899 afhankelijk van je relevante werkervaring;
 • Een flexibel contract. Na opgedane werkervaring en gebleken geschiktheid ontvang je een contract voor bepaalde tijd met urengarantie;
 • Je bouwt vanaf dag één vakantiegeld en uren op over jouw gewerkte uren;
 • Reiskostenvergoeding.
 • Wanneer jij online solliciteert nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om de vacature en jouw cv te bespreken. Mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen met onze vestiging door te bellen naar 070-3560545.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier