Projectleider Bouw
continu
Groningen, NL
2 dagen geleden

Projectleider Bouw

In deze uitdagende functie ben jij als Projectleider verantwoordelijk voor de aan jou toegewezen projecten binnen de woningbouwtak van onze opdrachtgever.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een projectleider met een commerciële instelling en een vlotte persoonlijkheid, die samen met zijn team gaat voor het maximale resultaat, zonder aan kwaliteit in te leveren.

 • HBO werk- en denkniveau
 • Enige ervaring als projectleider binnen de woningbouw is een vereiste
 • Commerciële instelling
 • Vlotte persoonlijkheid met gunfactor’
 • Leergierig en stressbestendig
 • Je bent als bouwkundige op zoek naar een mooie werkgever waar je je verder kunt ontwikkelen!
 • Continu is een technisch intermediair en bemiddelt in vaste banen! Deze vacature betreft dan ook een functie waarbij het de bedoeling is dat je de vaste kern van het bedrijf komt versterken.

  Heijmans is een beursgenoteerde onderneming die activiteiten in vastgoed, woningbouw, utiliteit en infra combineert in de werkgebieden Wonen, Werken en Verbinden.

  Door te sturen op voortdurende kwaliteitsverbetering, innovatie en integraliteit realiseert Heijmans toegevoegde waarde voor zijn klanten.

  Heijmans realiseert projecten voor woonconsumenten, bedrijven en overheden en bouwt samen met hen aan de ruimtelijke contouren van morgen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier