Nachtchauffeur CE Broodritten
Teamflex
Waalwijk
5 dagen geleden
source : Monsterboard

Als nachtchauffeur CE broodritten word je ingezet voor het vervoer van broodcontainers voor een opdrachtgever in de regio Waalwijk.

Voor dit vervoer wordt gebruik gemaakt van bakwagens en trekker-opleggers. De werkzaamheden worden 7 dagen per week ’s nachts en in de ochtend verricht.

Het is licht werk. Je bent in het bezit van rijbewijs CE en / of bakwagen Je beschikt over code 95 en een bestuurderskaart Je hebt een flexibele instelling en een groot verantwoordelijkheidsgevoel Twee vriendelijke contactpersonen die altijd voor je klaar staan Een kop koffie (of thee) bij bezoek Regelmatig contact Altijd een werkplek waar je je thuis voelt Salaris conform CAO BGV Een passende baan met ontwikkelingsmogelijkheden 8% vakantiegeld 24 vakantiedagen 1 FTE Opleidingsmogelijkheden

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier