Werkvoorbereider
Royal Niestern Sander
Groninga, NL
6 dagen geleden

Wil jij een belangrijk spil zijn binnen onze scheepsbouwprojecten? Weet jij projecten tot in de puntjes voor te bereiden, is de planning bij jou in goede handen en fungeer jij graag als sparringpartner voor de diverse partijen?

Dan hebben wij een interessante baan voor jou!

WAT GA JE DOEN?

Binnen onze scheepsbouwafdeling vertolk je een belangrijke rol bij de bouw van allerlei uiteenlopende schepen. Na de uitwerking van het (scheeps-)ontwerp, bereid jij alles voor om het project in gang te zetten.

Je functioneert als aanspreekpunt en sparringpartner voor de afdelingshoofden en leidinggevenden en bent de link tussen bedrijfsbureau en productie.

Je bent verantwoordelijk voor werkinstructies, voorbereiding van inkoop van materialen, afwijkingsadministratie en gewichtsregistratie van componenten en scheepsdelen.

Tijd, budget, kwaliteit en veiligheid houd je scherp in de gaten en je stemt alle disciplines (zoals engineering, productie en onderaannemers) tot in detail af.

Ook het opzetten en bespreken van hijsplannen en staaltransporten ligt in jouw handen. Jij zorgt ervoor dat alle tekeningen, schema’s en planningen beschikbaar zijn voor de productie, waarbij je werkt met AutoCad, Cadmatic en Microsoft Office (Excel, Word, etc.).

In deze centrale functie ben je op verschillende plekken binnen de organisatie nodig. Je vindt jezelf vaak terug als middelpunt binnen diverse projecten en streeft ernaar deze projecten gezamenlijk op een efficiënte en kwalitatieve manier af te ronden.

WIE ZOEKEN WIJ?

 • Je bent bekend met het productieproces van scheepsbouw of hebt hier een sterke affiniteit mee
 • Je hebt ervaring met 3D tekenprogramma’s (CadMatic / AutoCad)
 • Je hebt kennis van lassen / lasdetails, ISO schetesen en het lezen / aanpassen van tekeningen
 • Je hebt een MBO+ / HBO-opleiding afgerond, bij voorkeur in de richting scheepsbouwskunde / werktuigbouwkunde.
 • WAT BIEDEN WIJ?

 • Een fulltime baan bij een solide bedrijf
 • Afwisselend werk
 • Ontwikkelingsmogelijkheden
 • Veel aandacht voor HSEQ
 • Daarnaast krijg je extra’s bovenop je salaris. Je kunt bijvoorbeeld een fiscaal aantrekkelijke tegemoetkoming krijgen voor je sportabonnement of sportkleren, je kunt korting op je zorgverzekering krijgen, we bieden een ruime onkostenvergoeding en jaarlijkse winstdeling
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier